Povezane vesti
BRUTALNO! Kija PONIZILA Lunu: PA NARAVNO DA SAM JA SLOBINA NAJVEĆA LJUBAV! Neće valjda biti ljubavnica!
Svet & Skandal 12.07.2018
Kristina Kija Kocar 11. jula prisustvovala je spektaklu Bijonse i Džej Zija u Barseloni, koji je mesecima željno iščekivala. Međutim, vremena za obilazak ovog grada nije bilo mnogo, pošto Kija već u četvrtak 12. jula snima spot za duetsku pesmu sa… »
Sloba je birao između kristine Kockar i lune Đogani: Kija je čula ko je njegova najveća ljubav, pa odmah dala vrhunski odgovor!…
Kurir 12.07.2018
Kristina Kija Kockar došla je vidno raspoložena sa koncerta Bijonse iz Barselone. Naravno, odmah je je prokomentarisala izjavu njenog još uvek zakonitog muža Slobe Radanovića, da je ona njegova najveća ljubav, a da je Luna Đogani na drugom mestu. "Znam… »
Vesti dana »

Predsednica Evropske komisije u Srbiji: Svečani prijem ispred Palate Srbija za Fon der Lajen, pa sastanak sa Vučićem
Euronews pre 0 minutajoš 22 povezane

Krenuće sutra, krajem dana: Oglasio se RHMZ, evo šta najavljuje sve do subote! Odnosi se na celu Srbiju!
Telegraf pre 19 minutajoš 22 povezane

Počela grejna sezona: Kakva je situacija u Beogradu i gde su u Srbiji radijatori ostali hladni
NIN pre 25 minutajoš 17 povezanih

Ambasadorka Izraela otkrila kako je Alon Ohel nakon zatočeništva: "Njegova majka zahvalna srpskom narodu na podršci"
Blic pre 10 minutajoš 19 povezanih

U 11: opština u Beogradu danas bez struje, na spisku isključenja i strogi centar grada
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih