Povezane vesti
BRUTALNO! Kija PONIZILA Lunu: PA NARAVNO DA SAM JA SLOBINA NAJVEĆA LJUBAV! Neće valjda biti ljubavnica!
Svet & Skandal 12.07.2018
Kristina Kija Kocar 11. jula prisustvovala je spektaklu Bijonse i Džej Zija u Barseloni, koji je mesecima željno iščekivala. Međutim, vremena za obilazak ovog grada nije bilo mnogo, pošto Kija već u četvrtak 12. jula snima spot za duetsku pesmu sa… »
Sloba je birao između kristine Kockar i lune Đogani: Kija je čula ko je njegova najveća ljubav, pa odmah dala vrhunski odgovor!…
Kurir 12.07.2018
Kristina Kija Kockar došla je vidno raspoložena sa koncerta Bijonse iz Barselone. Naravno, odmah je je prokomentarisala izjavu njenog još uvek zakonitog muža Slobe Radanovića, da je ona njegova najveća ljubav, a da je Luna Đogani na drugom mestu. "Znam… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu kod Banovine
In medija pre 4 satijoš 25 povezanih
SANU i više hiljada naučnih ustanova traže zaštitu Beogradskog sajma i zgrada Generalštaba
Danas pre 16 minutajoš 80 povezanih
Srbija se iduće godine zadužuje 8,3 milijarde evra za otplatu budžetskog deficita i starih dugova
Nova ekonomija pre 7 satijoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 4 satijoš 12 povezanih
„Nad Univerzitetom u Nišu se sprovodi nasilje i teror“: Fiozofski fakultet traži od Vlade povlačenje odluke o osnivanju novog fakulteta
Nova pre 11 minutajoš 29 povezanih