Povezane vesti
BRUTALNO! Kija PONIZILA Lunu: PA NARAVNO DA SAM JA SLOBINA NAJVEĆA LJUBAV! Neće valjda biti ljubavnica!
Svet & Skandal 12.07.2018
Kristina Kija Kocar 11. jula prisustvovala je spektaklu Bijonse i Džej Zija u Barseloni, koji je mesecima željno iščekivala. Međutim, vremena za obilazak ovog grada nije bilo mnogo, pošto Kija već u četvrtak 12. jula snima spot za duetsku pesmu sa… »
Sloba je birao između kristine Kockar i lune Đogani: Kija je čula ko je njegova najveća ljubav, pa odmah dala vrhunski odgovor!…
Kurir 12.07.2018
Kristina Kija Kockar došla je vidno raspoložena sa koncerta Bijonse iz Barselone. Naravno, odmah je je prokomentarisala izjavu njenog još uvek zakonitog muža Slobe Radanovića, da je ona njegova najveća ljubav, a da je Luna Đogani na drugom mestu. "Znam… »
Vesti dana »
Vatra hara popularnim letovalištima u Grčkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori
BBC News pre 51 minutajoš 44 povezane
Vučić sa Li Mingom na gradilištu EXPO 2027: Srbija mora biti najbolji domaćin, velika prilika za Srbiju
RTV pre 5 minutajoš 19 povezanih
Danas do 33 stepena, narednih dana sunčano i toplo: RHMZ upozorava na visok rizik od požara
Insajder pre 2 satajoš 22 povezane
Godišnjica nasilja u Valjevu: Počelo je mirno, završilo se neviđenim scenama nasilja - nisu bila pošteđena ni deca
N1 Info pre 50 minutajoš 10 povezanih
Raiffeisen banka osvojila šest priznanja Global Finance za digitalno bankarstvo u Srbiji
BizLife pre 50 minutajoš 13 povezanih