Povezane vesti
BRUTALNO! Kija PONIZILA Lunu: PA NARAVNO DA SAM JA SLOBINA NAJVEĆA LJUBAV! Neće valjda biti ljubavnica!
Svet & Skandal 12.07.2018
Kristina Kija Kocar 11. jula prisustvovala je spektaklu Bijonse i Džej Zija u Barseloni, koji je mesecima željno iščekivala. Međutim, vremena za obilazak ovog grada nije bilo mnogo, pošto Kija već u četvrtak 12. jula snima spot za duetsku pesmu sa… »
Sloba je birao između kristine Kockar i lune Đogani: Kija je čula ko je njegova najveća ljubav, pa odmah dala vrhunski odgovor!…
Kurir 12.07.2018
Kristina Kija Kockar došla je vidno raspoložena sa koncerta Bijonse iz Barselone. Naravno, odmah je je prokomentarisala izjavu njenog još uvek zakonitog muža Slobe Radanovića, da je ona njegova najveća ljubav, a da je Luna Đogani na drugom mestu. "Znam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Sutra svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 56 minutajoš 38 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 61 povezana

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 26 minutajoš 19 povezanih

Novi Sad: Spor oko spomenika žrtvama nadstrešnice – opozicija protiv predlagača SNS-a
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih