Повезане вести
Насер Орић поново прети ратним сукобима
РТС 12.07.2018
Ратни командант такозване Армије БиХ у Сребреници, Насер Орић поново је поменуо ратне сукобе, поручивши да ће се "следећи рат десити мало брже него што смо га ми дочекали". "То вам ја кажем. Што каже Матија Бећковић, њихов… »
Громогласан аплауз за најаву рата: Насер Орић поново прети ратним сукобима!
Спутник 12.07.2018
Ратни командант тзв. Армије БиХ у Сребреници Насер Орић поново прети ратним сукобима. Иако то није први пут да ратни команданти, па чак и бошњачки званичници, отворено призивају нове сукобе, и даље нема озбиљнијих реакција из… »
Насер Орић Србима прети ратом!
Мондо 12.07.2018
Ратни командант такозване Армије БиХ у Сребреници, Насер Орић, данас је поново поменуо ратне сукобе, поручивши да ће се "следећи рат десити мало брже него што смо га ми дочекали". Фото: Тањуг/фена/алмир разић "То вам ја кажем… »
Скандал! Орић прети новим крвопролићем на Балкану: Следећи рат ће избити брже него овај последњи (видео)
Курир 12.07.2018
Оптужени за ратни злочин Насер Орић држи јавна предавања по Федерацији БиХ у којима прети новим ратним сукобима. Ратни командант тзв. Армије БиХ у Сребреници, против кога је пред Судом БиХ обновљен процес због оптужби да је… »
Вести дана »
Трамп потписао закон: „Окончана најдужа буџетска блокада у историји САД, трајала је 43 дана“
Сербиан Невс Медиа пре 42 минутајош 27 повезаних
Рекорд сезоне - Никола Јокић постигао 55 поена! Епска партија бруталног Србина: Богдан гледао како му Сомборац понижава екипу!
Курир пре 12 минутајош 36 повезаних
Нба лига се огласила због Јокића: Не могу да верују шта је Србин урадио!
Курир пре 12 минутајош 22 повезане