Povezane vesti

Naser Orić ponovo preti ratnim sukobima

Naser Orić ponovo preti ratnim sukobima

RTS 12.07.2018
Ratni komandant takozvane Armije BiH u Srebrenici, Naser Orić ponovo je pomenuo ratne sukobe, poručivši da će se "sledeći rat desiti malo brže nego što smo ga mi dočekali". "To vam ja kažem. Što kaže Matija Bećković, njihov, srpski akademik… »
Gromoglasan aplauz za najavu rata: Naser Orić ponovo preti ratnim sukobima!

Gromoglasan aplauz za najavu rata: Naser Orić ponovo preti ratnim sukobima!

Sputnik 12.07.2018
Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić ponovo preti ratnim sukobima. Iako to nije prvi put da ratni komandanti, pa čak i bošnjački zvaničnici, otvoreno prizivaju nove sukobe, i dalje nema ozbiljnijih reakcija iz međunarodne… »
Naser Orić Srbima preti ratom!

Naser Orić Srbima preti ratom!

Mondo 12.07.2018
Ratni komandant takozvane Armije BiH u Srebrenici, Naser Orić, danas je ponovo pomenuo ratne sukobe, poručivši da će se "sledeći rat desiti malo brže nego što smo ga mi dočekali". Foto: Tanjug/fena/almir razić "To vam ja kažem. Što kaže Matija… »
Skandal! Orić preti novim krvoprolićem na Balkanu: Sledeći rat će izbiti brže nego ovaj poslednji (video)

Skandal! Orić preti novim krvoprolićem na Balkanu: Sledeći rat će izbiti brže nego ovaj poslednji (video)

Kurir 12.07.2018
Optuženi za ratni zločin Naser Orić drži javna predavanja po Federaciji BiH u kojima preti novim ratnim sukobima. Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici, protiv koga je pred Sudom BiH obnovljen proces zbog optužbi da je odgovoran za stravične… »

Vesti dana »