Srpski đaci informatičari osvojili medalje u Rumuniji

Srpski đaci informatičari osvojili medalje u Rumuniji

Nova ekonomija petak, 13. jul 2018.
Na 12. Juniorskoj balkanskoj informatičkoj olimpijadi koja se od 7. do 13. jula 2018. godine održala u Temišvaru u Rumuniji informatička ekipa Srbije osvojila je 2 srebrne i 2 bronzane medalje. Jovan Bengin i Mateja Vukelić, obojica iz Matematičke gimnazije osvojili su srebrne medalje, dok su... »

Premijerka Brnabić čestitala medalje mladim matematičarima: Srbija ima talenat za novo doba

Kurir petak, 13. jul 2018.
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu i gimnazije Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu osvajanje medalja na 59. međunarodnoj Olimpijadi iz matematike u Rumuniji i istakla da su oni najbolji primer da Srbija ima talenat za novo... »

Srbija ima talenat za novo doba: Premijerka prepoznala trud mladih matematičara, osvajača brojnih medalja

Telegraf petak, 13. jul 2018.
Istakla je da su oni svoj talenat i znanje iskoristili na najbolji mogući način i dokazali da su obrazovanje i predan rad ključni za uspeh
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu i gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu osvajanje medalja na 59. međunarodnoj Olimpijadi iz matematike u Rumuniji i... »

Premijerka čestitala matematičarima na osvojenim medaljama

N1 Info petak, 13. jul 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je učenicima beogradske Matematičke gimnazije i gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" iz Novog Sada osvajanje medalja na 59. međunarodnoj olimpijadi iz matematike u Rumuniji, navodeći da su oni "najbolji primer da Srbija ima talenat za novo doba".
Ona je u čestitki navela da su mladi matematičari iskoristili svoj talenat i znanje na najbolji mogući način i da su dokazali da su obrazovanje i predan rad ključni za uspeh. "Vi ste najbolji primer da Srbija ima talenat za novo... »

Šest medalja za mlade matematičare

Danas petak, 13. jul 2018.
Mladi matematičari iz Srbije osvojili su šest medalja na 59. Međunarodnoj olimpijadi iz matematike, koja se održava u Rumuniji (Kluž-Napoka) od 3. do 14. jula .
Na olimpijadi učestvuju ekipe iz stotinak zemalja. Tim Srbije je sačinjen od pet učenika Matematičke gimnazije i jednog učenika iz gimnazije. „J.J.Zmaj“ iz Novog Sada. Svaki učenik srpskog tima je osvojio medalju. Osvojili su dve... »

Brnabić: Srbija ima talenat za novo doba

RTV petak, 13. jul 2018.
RTV: Brnabić: Srbija ima talenat za novo doba
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu i gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu osvajanje medalja na 59. međunarodnoj Olimpijadi iz matematike u Rumuniji i istakla da su oni najbolji primer da Srbija ima talenat za novo doba.
"Najsrdačnije čestitam učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu Aleksi Milojeviću i Pavlu Martinoviću na osvojenom zlatnom odličju, Igoru Medvedevu i Jeleni Ivančić na osvojenom srebrnom, a Jovanu Toromanoviću iz Matematičke... »

Brnabić: Srbija ima talenat za novo doba

RTS petak, 13. jul 2018.
RTS: Brnabić: Srbija ima talenat za novo doba
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu i gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu osvajanje medalja na 59. međunarodnoj Olimpijadi iz matematike u Rumuniji.
"Najsrdačnije čestitam učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu Aleksi Milojeviću i Pavlu Martinoviću na osvojenom zlatnom odličju, Igoru Medvedevu i Jeleni Ivančić na osvojenom srebrnom, a Jovanu Toromanoviću iz Matematičke... »

Brnabić čestitala mladim matematičarima na osvojenim medaljama

Danas petak, 13. jul 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu i gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu osvajanje medalja na 59. međunarodnoj olimpijadi iz matematike u Rumuniji.
„Najsrdačnije čestitam učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu Aleksi Milojeviću i Pavlu Martinoviću na osvojenom zlatnom odličju, Igoru Medvedevu i Jeleni Ivančić na osvojenom srebrnom, a Jovanu Toromanoviću iz Matematičke... »

Na Međunarodnoj olimpijadi iz matematike 6 medalja za srpski tim

PC Press petak, 13. jul 2018.
Na 59. Međunarodnoj olimpijadi iz matematike u Rumuniji tim Srbije osvojio je šest medalja – dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane, saopštila je Matematička gimnazija. Zlato su osvojili Aleksa Milojević i Pavle Martinović, srebro Igor Medevedev i Jelena Ivančić, a bronzu Jovan Toromanović i Nikola... »

Srpski matematičari osvojili šest medalja

Večernje novosti petak, 13. jul 2018.
Na Međunarodnoj olimpijadi iz matematike, tim učenika iz Srbije osvojio je dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane medalje
Na Međunarodnoj olimpijadi iz matematike, tim učenika iz Srbije osvojio je dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane medalje. Na takmičenju koje je održano u rumunskom gradu Kluž-Napoka, učestvovale su ekipe iz stotinak zemalja. Tim... »
©2019 Netmark d.o.o.