Sudovi prihvatili priznanje krivice 5.196 okrivljenih

Sudovi prihvatili priznanje krivice 5.196 okrivljenih

Dnevnik pre 3 dana
Stevan Josić, zvani Sima Strahota, osuđen je na 12 godina zatvora nakon incidenta u lokalu “”Moja kafanica” u Novom Sadu decembra 2016. u kome je stradalo dvoje mladih.
Kako je “Dnevnik” objavio, Josić se, preko, advokata nagodio s tužilaštvom o priznanju krivice pa je osuđen na 12 godina robije. Uz oportunitet, priznavanje krivice je takođe relativno noviji institutu u našem pravnom sistemu.... »

Sima Strahota priznao zločin: Rekao da je palicom nasmrt pretukao žestokog momka novog sada kog su dva puta pokušali da ubiju

Blic pre 3 dana
Stevan Josić, radnik obezbeđenja novosadskog lokala „Moja kafanica“, poznatiji kao Sima Strahota, priznao je da je ubio Dragana Jovanovića Gidru u lokalu u kom je radio krajem 2016. godine. On se nagodio sa Višim javnim tužilaštvom i prihvatio kaznu zatvora u trajanju od 12 godina, potvrđeno nam je... »

Sklopio sporazum sa tužilaštvom Simi Strahoti 12 godina robije za ubistvo vođe navijača

Večernje novosti pre 3 dana
Stevan Josić (35) optužen za ubistvo i učestvovanje u tuči u Novom Sadu decembra 2016. godine. Utvrđeno da je usmrtio Dragana Jovanovića Gidru (26)
NOVOSAĐANIN Stevan Josić (35), zvani Sima Strahota, sklopio je sporazum sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu o zločinu koji se decembra 2016. godine dogodio ispred lokala "Moja kafanica". Po toj nagodbi, on će zbog ubistva... »
©2018 Netmark d.o.o.