Sudovi prihvatili priznanje krivice 5.196 okrivljenih

Sudovi prihvatili priznanje krivice 5.196 okrivljenih

Dnevnik petak, 13. jul 2018.
Stevan Josić, zvani Sima Strahota, osuđen je na 12 godina zatvora nakon incidenta u lokalu “”Moja kafanica” u Novom Sadu decembra 2016. u kome je stradalo dvoje mladih.
Kako je “Dnevnik” objavio, Josić se, preko, advokata nagodio s tužilaštvom o priznanju krivice pa je osuđen na 12 godina robije. Uz oportunitet, priznavanje krivice je takođe relativno noviji institutu u našem pravnom sistemu.... »

Sima Strahota priznao zločin: Rekao da je palicom nasmrt pretukao žestokog momka novog sada kog su dva puta pokušali da ubiju

Blic petak, 13. jul 2018.
Stevan Josić, radnik obezbeđenja novosadskog lokala „Moja kafanica“, poznatiji kao Sima Strahota, priznao je da je ubio Dragana Jovanovića Gidru u lokalu u kom je radio krajem 2016. godine. On se nagodio sa Višim javnim tužilaštvom i prihvatio kaznu zatvora u trajanju od 12 godina, potvrđeno nam je... »

Sklopio sporazum sa tužilaštvom Simi Strahoti 12 godina robije za ubistvo vođe navijača

Večernje novosti petak, 13. jul 2018.
Stevan Josić (35) optužen za ubistvo i učestvovanje u tuči u Novom Sadu decembra 2016. godine. Utvrđeno da je usmrtio Dragana Jovanovića Gidru (26)
NOVOSAĐANIN Stevan Josić (35), zvani Sima Strahota, sklopio je sporazum sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu o zločinu koji se decembra 2016. godine dogodio ispred lokala "Moja kafanica". Po toj nagodbi, on će zbog ubistva... »
©2019 Netmark d.o.o.