Povezane vesti

SP: Finale Hrvatska - Francuska sudi Argentinac Nestor Pitana

Al Jazeera petak, 13. jul 2018.
Pomoćnici će biti Argentinci Hernan Maidana i Juan P. Belatti; utakmicu za treće mjesto Belgija - Engleska sudi Iranac Alireza Faghani.
Finalni susret Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske 15. srpnja u Moskvi sudit će Argentinac Nestor Pitana. Pomoćnici će mu biti Argentinci Hernan Maidana i Juan P. Belatti, a za četvrtog suca postavljen je... »

Bez Mažića u finalu SP

Danas petak, 13. jul 2018.
Argentinski sudija Nestor Pitana deliće pravdu na finalu Svetskog prvenstva u Rusiji između Francuske i Hrvatske, objavila je Svetska fudbalska federacija, prenosi N1.
Borba za titulu zakazana je za nedelju od 17 časova na stadionu „Lužnjiki“ u Moskvi. Pitani će tom prilikom asistenti biti Ernan Maidana i Huan Pablo Belati. 43-godišnji Pitana je po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja, a na... »

Mažić ostao bez finala: Srpski arbitar ne sudi ni meč za treće mesto na SP!

Večernje novosti petak, 13. jul 2018.
Glavni sudija na utakmici koja će odlučiti novog šampiona sveta biće Argentinac Nestor Pitana, dok će na meču za treće mesto pravdu deliti Iranac Alireza Fagani
Argentinski arbitar Nestor Pitana sudiće finale Svetskog prvenstva, meč Hrvatske i Francuske, saopštila je danas Svetska fudbalska federacija. Pitana je do sada na Mundijalu u Rusiji delio pravdu na četiri utakmice, među kojima... »
©2019 Netmark d.o.o.