Povezane vesti
Jelena Golubović napustila emisiju! Skinula bubicu i otišla bez reči, Lepi Mića ostao šokiran! (VIDEO)
Telegraf 13.07.2018
Ovome je prethodila nezapamćena svađa Jelene Golubović i Lepog Miće u emisiji "Narod pita" Jelena Golubović i Lepi Mića su se brutalno posvađali ove noći u emisiji "Narod pita", posle čega je Jelena demonstrativno napustila studio. Iako je Jelena… »
Ti samo znaš da ga primaš u rijalitijima! Mića i Jelena Golubović urlali jedno na drugo zbog Kije i Lune, emisija umalo…
Telegraf 13.07.2018
Jelena Golubović i Lepi Mića posvađali su se toliko da ni voditelj nije mogao da ih obuzda. Jelena Golubović i Lepi Mića žestoko su se posvađali u studiju TV Pink, u emisiji "Narod pita", pa su pljuštale razne uvrede i psovke! Sve je počelo kada… »
Vesti dana »

VIDEO: Pojavio se snimak deljenja dnevnica za dolazak u Pionirski park
Radio 021 pre 1 satjoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 1 satjoš 67 povezanih

Novi šatori ispred Skupštine Srbije, ali i stolovi i stolice; Iz Pionirskog parka se oglasio student Miloš Pavlović: "Mnogo ljudi je reklo da će nas danas posetiti"
Blic pre 51 minutajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Najmanje devetoro mrtvih u ukrajinskom napadu na okupiranu Hersonsku oblast
N1 Info pre 4 satijoš 29 povezanih