Повезане вести

Партизан у Никшићу промовисао Златана Шеховића: Вера у себе јача од треме!

Партизан у Никшићу промовисао Златана Шеховића: Вера у себе јача од треме!

Вечерње новости 13.07.2018
Још нисам свестан свега, мислим да ћу убрзо схватити да сам дебитовао за вољени клуб – рекао је млади леви бек клуба из Хумске. ПРИПРЕМНИ мечеви су најавили, прва европска утакмица је потврдила, а наставак сезоне би требало да… »
Лалатовић: Нишлије ће уживати у врхунском фудбалу

Лалатовић: Нишлије ће уживати у врхунском фудбалу

Н1 Инфо 13.07.2018
Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је за Спортски журнал да је лепо бити на клупи тог клуба који се после 35 година вратио у Европу, као и да ће се потрудити да Нишлије уживају у врхунском фудбалу јер су односом према… »
Лалатовић: Живим за клуб који водим

Лалатовић: Живим за клуб који водим

Дневник 13.07.2018
НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић, дан после сјајног дебија и победе против малтешке Гзире 4:0, захвалио се навијачима на подршци. "Искрено, изненадио сам се овацијама са "истока" Ја сам такав какав јесам… »
Гробари, пажња! Златан Шеховић има реч

Гробари, пажња! Златан Шеховић има реч

Моззарт спорт 13.07.2018
„Од када сам почео да тренирам фудбал сањао сам овај дан“, рекао је млади леви бек. Највећи добитак Партизана, после прве званичне утакмице, није рутинска победа над Рударом у Никшићу и оверен пласман у другу рунду квалификација… »
Партизанов Златан има поруку за навијаче после бројних похвала које је добио!

Партизанов Златан има поруку за навијаче после бројних похвала које је добио!

Спортске.нет 13.07.2018
Фудбалер Партизана Златан Шеховић рекао је данас да је пресрећен што је дебитовао за црно-беле и то на европској утакмици и додао да је уживао у сваком минуту на терену. Изданак Партизанове школе, леви бек црно-белих Златан… »
Ненад Лалатовић дан касније: Објаснио коме је слао пољупце и зашто је пимпловао лопту (видео)

Ненад Лалатовић дан касније: Објаснио коме је слао пољупце и зашто је пимпловао лопту (видео)

Хот спорт 13.07.2018
Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је данас да је лепо бити на клупи тог клуба који се после 35 година вратио у Европу и истакао да живи за клуб који води, за навијаче, за играче, да победи. – Леп је осећај… »
Лалатовић о жонглирању: Показао сам технику, и даље сам у тренингу, трчим десет километара на дан

Лалатовић о жонглирању: Показао сам технику, и даље сам у тренингу, трчим десет километара на дан

Моззарт спорт 13.07.2018
„Извињавам се Малтежанима“, рекао тренер Радничког. Снимак на којем тренер Радничког Ненад Лалатовић жонглира лопту током дуела са Гзиром постао је светски хит. Добио је темпераментни стручњак овације Чаира, али и црвени… »
Лалат препун утисака, знате ли коме је слао пољупце после голова?

Лалат препун утисака, знате ли коме је слао пољупце после голова?

Спортске.нет 13.07.2018
Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је данас да је лепо бити на клупи тог клуба који се после 35 година вратио у Европу и истакао да живи за клуб који води, за навијаче, за играче, да победи. Фудбалери… »
Ђукић: Чини ми се да је Сума неки други - Сума! Наравно, много бољи

Ђукић: Чини ми се да је Сума неки други - Сума! Наравно, много бољи

Спортски журнал 13.07.2018
Тренер Партизана Мирослав Ђукић примао је честитке за тријумф над Рударом (3:0). - Остварили смо оно по шта смо и дошли, данас никога није лако добити у међународном такмичењу. Рекло би се на основу коначног исхода да је било… »
Панков упозорава, Раднички још није завршио посао, ево шта ће бити највећи проблем у реваншу!

Панков упозорава, Раднички још није завршио посао, ево шта ће бити највећи проблем у реваншу!

Спортске.нет 13.07.2018
Иако је резултат са ''Чаира'' сјајан, опуштања не сме да буде у реваншу. Фудбалер Радничког из Ниша Радован Панков рекао је да је његова екипа у вечерашњем мечу против Гзире могла да слави и убедљивије. "Резултат 4:0 је можда… »
Шеховић: Припремао сам се за ово...

Шеховић: Припремао сам се за ово...

Мондо 13.07.2018
Изванредан деби новог Партизановог бисера - левог бека Златана Шеховића. Фото: МОНДО/Ана Божовић Када имате 17 година, а дебитујете за клуб који волите и притом на дебију славите победу, онда то морате да памтите до краја живота… »
Лалатовић као Пикси: Извините, понела ме атмосфера

Лалатовић као Пикси: Извините, понела ме атмосфера

Мондо 13.07.2018
Тренер Радничког из Ниша каже да је његова екипа на премијери у Европи ове сезоне одиграла одлично, а да је он искључење зарадио јер је хтео да покаже да није заборавио да игра фудбал. Фото: МН Пресс Раднички из Ниша започео… »
Лалатовић задовољан игром, извињава се Малтежанима

Лалатовић задовољан игром, извињава се Малтежанима

Спортске.нет 13.07.2018
Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је да је задовољан резултатом и игром у другом полувремену, као и да се извињава малтешкој екипи што је у завршници меча пимпловањем лопте одузео мало времена. Раднички… »

Вести дана »