Povezane vesti

Sima Strahota nakon nagodbe dobio 12 godina robije za ubistvo kod "Moje kafanice"

Sima Strahota nakon nagodbe dobio 12 godina robije za ubistvo kod "Moje kafanice"

NoviSad.com 13.07.2018
Novi Sad - Novosađanin Stevan Jocić zvani Sima Strahota, nakon nagodne u Višem javnom tužilaštvu, osuđen je na 12 godina zatvora zbog tuče ispred kafane "Moja kafanica" u kojoj su ubijene dve osobe. On se teretio da je u tuči 21. decembra 2016… »
Sima Strahota se nagodio sa tužilaštvom: Za ubistvo Gidre 12 godina robije

Sima Strahota se nagodio sa tužilaštvom: Za ubistvo Gidre 12 godina robije

RTV 13.07.2018
NOVI SAD - Novosađanin Stevan Josić (35), zvani Sima Strahota, sklopio je sporazum sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu o zločinu koji se decembra 2016. godine dogodio ispred lokala "Moja kafanica", prenose Večernje novosti. Po toj nagodbi, on… »
Sima Strahota priznao zločin: Nasmrt pretukao novosadskog kriminalca Dragana Jovanovića Gidru

Sima Strahota priznao zločin: Nasmrt pretukao novosadskog kriminalca Dragana Jovanovića Gidru

Telegraf 13.07.2018
On je priznao da je počinio ubistvo, kao i da je učestvovao u tuči u kojoj je ubijen i Jovanovićev drug Dario Roklicer. Stevan Josić, radnik obezbeđenja novosadskog lokala "Moja kafanica", poznatiji kao Sima Strahota, priznao je da je ubio Dragana… »

Vesti dana »