Povezane vesti
Sima Strahota nakon nagodbe dobio 12 godina robije za ubistvo kod "Moje kafanice"
NoviSad.com 13.07.2018
Novi Sad - Novosađanin Stevan Jocić zvani Sima Strahota, nakon nagodne u Višem javnom tužilaštvu, osuđen je na 12 godina zatvora zbog tuče ispred kafane "Moja kafanica" u kojoj su ubijene dve osobe. On se teretio da je u tuči 21. decembra 2016… »
Sima Strahota se nagodio sa tužilaštvom: Za ubistvo Gidre 12 godina robije
RTV 13.07.2018
NOVI SAD - Novosađanin Stevan Josić (35), zvani Sima Strahota, sklopio je sporazum sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu o zločinu koji se decembra 2016. godine dogodio ispred lokala "Moja kafanica", prenose Večernje novosti. Po toj nagodbi, on… »
Sima Strahota priznao zločin: Nasmrt pretukao novosadskog kriminalca Dragana Jovanovića Gidru
Telegraf 13.07.2018
On je priznao da je počinio ubistvo, kao i da je učestvovao u tuči u kojoj je ubijen i Jovanovićev drug Dario Roklicer. Stevan Josić, radnik obezbeđenja novosadskog lokala "Moja kafanica", poznatiji kao Sima Strahota, priznao je da je ubio Dragana… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 21 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih