Povezane vesti
Filip David: Rehabilitacija Milana Nedića bila bi velika sramota za Srbiju
Nova ekonomija 13.07.2018
Pisac Filip David izjavio je u Novom danu da bi eventualna rehabilitacija predsednika kvislinške Vlade Srbije u vreme Drugog svetskog rata Milana Nedića bila velika sramota za Srbiju i pokušaj revizije istorije. "Prosto ne mogu da verujem da će se… »
David: Rehabilitacija Nedića - prelazak na stranu okupatora
N1 Info 13.07.2018
Pisac Filip David izjavio je u Novom danu da bi eventualna rehabilitacija predsednika kvislinške Vlade Srbije u vreme Drugog svetskog rata Milana Nedića bila velika sramota za Srbiju i pokušaj revizije istorije. Izvor: N1 "Prosto ne mogu da verujem da će… »
David: Rehabilitacija Nedića bi bila sramota za Srbiju
Danas 13.07.2018
Pisac Filip David izjavio je danas za N1 da bi eventualna rehabilitacija predsednika kvislinške Vlade Srbije u vreme Drugog svetskog rata Milana Nedića bila velika sramota za Srbiju i predstavljala bi pokušaj revizije istorije. „Prosto ne mogu da verujem… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 2 minutajoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana