Povezane vesti

Vulin o Oriću: Kako da govori o miru kada nije kažnjen

Vulin o Oriću: Kako da govori o miru kada nije kažnjen

N1 Info 13.07.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izrazio je zabrinutost zbog izjave ratnog komandanta Srebrenice Nasera Orića da se uskoro može očekivati novi rat u Bosni, ali i dodao da ga još više brine ćutanje međunarodne zajednice. "Ne možete očekivati od… »
Naser Orić o "novom ratu": Ćeraćemo se, kako kaže Bećković

Naser Orić o "novom ratu": Ćeraćemo se, kako kaže Bećković

N1 Info 13.07.2018
Izjava ratnog komandanta Armije Republike BiH u Srebrenici Nasera Orića da će se sledeći rat desiti malo brže nego što smo ga mi dočekali, uz dodatak "ćeraćemo se" - izazvala je burna reagovanja u medijima. Kancelarija visokog predstavnika za BiH… »
Vulin:Zabrinjava ćutanje međunarodne zajednice

Vulin:Zabrinjava ćutanje međunarodne zajednice

Studio B 13.07.2018
Izjava neosuđenog ratnog zločinca, ratnog komandanta tzv. Armije BiH Nasera Orića, da će se „sledeći rat desiti malo brže nego što smo ga mi dočekali“ nije neočekivana, ali je zabrinjavajuće to što međunarodna zajednica ćuti, izjavio je… »
Vulin o izjavama zločinca Orića: Zabrinjava ćutanje međunarodne zajednice

Vulin o izjavama zločinca Orića: Zabrinjava ćutanje međunarodne zajednice

Srbija danas 13.07.2018
Prema njegovim rečima, Srbija i Vojska Srbije uradiće sve da i Bosna i Hercegovina i čitav region budu mirni i stabilni. Izjava neosuđenog ratnog zločinca, ratnog komandanta tzv. Armije BiH Nasera Orića, da će se "sledeći rat desiti malo brže… »
Vulin: Od nekažnjenog zločinca me ne čudi poziv na rat

Vulin: Od nekažnjenog zločinca me ne čudi poziv na rat

Beta video 13.07.2018
BEOGRAD - ``Veoma sam zabrinut zbog Orićeve izjave, to je nešto što se očekuje od neosuđenog ratnog zločinca``, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući na pitanje kako komentariše poslednju izjavu ratnog komandanta tzv. Armije… »
Linta: Među Bošnjacima postoje snažne snage koje žele novi rat protiv srpskog naroda

Linta: Među Bošnjacima postoje snažne snage koje žele novi rat protiv srpskog naroda

Blic 13.07.2018
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta je ocenio ratnohuškačkom otvorenu pretnju srpskom narodu izjavu ratnog komandanta tzv. Armije BiH Nasera Orića da će uskoro biti novog rata. U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima Linta kaže da Orić i… »
Linta: Ratnohuškačkim izjavama Orić otvoreno preti Srbima

Linta: Ratnohuškačkim izjavama Orić otvoreno preti Srbima

Večernje novosti 13.07.2018
U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima predsednik Saveza Srba iz regiona kaže da Orić i bošnjačka elita ne mogu da se pomire sa činjenicom da postoji Republika Srpska. Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta je ocenio ratnohuškačkom… »
Linta: Orićeva izjava – pretnja srpskom narodu

Linta: Orićeva izjava – pretnja srpskom narodu

RTS 13.07.2018
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta je ocenio izjavu ratnog komandanta tzv. Armije BiH Nasera Orića, da će uskoro biti novog rata, kao otvorenu pretnju srpskom narodu. U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Linta kaže da Orić i… »

Vesti dana »