Povezane vesti

Podvig policijskog inspektora iz gradiške: Spasao dvoje dece iz talasa!

Podvig policijskog inspektora iz gradiške: Spasao dvoje dece iz talasa!

Večernje novosti 13.07.2018
Dejan Gvozden spasao dvoje dece iz čamca kojeg su talasi otisnuli prema morskoj pučini tokom nevremena u četvrtak u Senju u Hrvatskoj. DEJAN Gvozden, inspektor Policijske uprave Gradiška, spasao je dvoje dece iz čamca kojeg su talasi otisnuli prema… »
Ispovest policajca iz BiH koji je herojski spasio dvoje dece na Jadranu: Krenuo sam ka njima kao da su u čamcu bili moji…

Ispovest policajca iz BiH koji je herojski spasio dvoje dece na Jadranu: Krenuo sam ka njima kao da su u čamcu bili moji…

Kurir 13.07.2018
U vreme dok je fudbalska reprezentacija Hrvatske u utorak overavala vizu za finale protiv Engleske na Mundijalu u Rusiji, u Auto-kampu Rača kod Senja na Jadranskom moru odvijala se prava drama u kojoj je jedan od učesnika bio Dejan Gvozden, policajac iz… »
Hrabar čin policajca iz gradiške: Spasao decu sa otvorenog mora tokom oluje kod Senja

Hrabar čin policajca iz gradiške: Spasao decu sa otvorenog mora tokom oluje kod Senja

Blic 13.07.2018
Dejan Gvozden, pripadnik Policijske uprave Gradiška, tokom nevremena u Senju u Hrvatskoj, pre dva dana, spasao je dvoje dece iz čamca kojeg su talasi otisnuli prema morskoj pučini. Dejana, koji se sa porodicom nalazi na letovanju u auto-kampu Rača kod… »

Vesti dana »