Povezane vesti
Slavičin suprug miroslav ubio se zbog duga za struju, a ovo je njena potresna ispovest: Hranu nam daju na veresiju, ne znamo…
Kurir 14.07.2018
"Molim vas, pustite me još ovaj put, progledajte mi kroz prste, sada će stići šljive, pa idem da berem, izmiriću dugovanje, nemojte da mi isključujete struju, molim vas". Ovo su poslednje reči pokojnog vanbračnoga supruga Miroslava koje je preneo Slavici… »
Beda ubija očajnike
Vesti online 14.07.2018
Beda u Srbiji gotovo svakodnevno odnosi živote. Osiromašeni i nemoćni ljudi podižu ruku na sebe, jer samoubistvo vide vide kao jedini izlaz iz lavirinta besparice, neplaćenih računa, nemogućnosti da porodici obezbede noramalan život... - Ne mogu više da… »
Potresna ispovest udovica raseljenog sa KiM koji se otrovao zbog duga: Miroslav ode u mrak, šta ću sada sa decom
Večernje novosti 13.07.2018
Stojanović posle samoubistva iza sebe ostavio Slavicu Spasojević sa četvoro mališana. Nesrećna žena ne zna kako će da othrani i iškoluje tri sina i ćerku: Kad bi mi neko omogućio da radim, samo da preživimo. DAN nakon što je sahranila supruga Miroslava… »
Vesti dana »

Trampov izaslanik Stiv Vitkof sleteo u Moskvu; Blumberg: Kremlj razmatra vazdušno primirje kao ustupak Trampu
RTS pre 21 minutajoš 23 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom - uhapšene dve osobe iz Ćićevca
N1 Info pre 46 minutajoš 17 povezanih

Vučić razgovarao sa Darkom Glišićem nakon operacije: "Bolje je, još se pomalo muči"
Radio 021 pre 16 minutajoš 15 povezanih

Crveno-beli pred 40.000 navijača poljskog velikana: Fudbaleri Zvezde večeras gostuju Lehu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona
Večernje novosti pre 16 minutajoš 20 povezanih