Повезане вести
Славичин супруг мирослав убио се због дуга за струју, а ово је њена потресна исповест: Храну нам дају на вересију, не знамо…
Курир 14.07.2018
"Молим вас, пустите ме још овај пут, прогледајте ми кроз прсте, сада ће стићи шљиве, па идем да берем, измирићу дуговање, немојте да ми искључујете струју, молим вас". Ово су последње речи покојног ванбрачнога супруга… »
Беда убија очајнике
Вести онлине 14.07.2018
Беда у Србији готово свакодневно односи животе. Осиромашени и немоћни људи подижу руку на себе, јер самоубиство виде виде као једини излаз из лавиринта беспарице, неплаћених рачуна, немогућности да породици обезбеде норамалан… »
Потресна исповест удовица расељеног са КиМ који се отровао због дуга: Мирослав оде у мрак, шта ћу сада са децом
Вечерње новости 13.07.2018
Стојановић после самоубиства иза себе оставио Славицу Спасојевић са четворо малишана. Несрећна жена не зна како ће да отхрани и ишколује три сина и ћерку: Кад би ми неко омогућио да радим, само да преживимо. ДАН након што је… »
Вести дана »

Виши суд у Новом Саду одбио жалбу: Студент Богдан Јовичић остаје у притвору, скупови подршке у више градова
Блиц пре 13 минутајош 43 повезане

Руске авионе пресрео НАТО, Естонија осудила 'дрски' упад у ваздушни простор
BBC News пре 48 минутајош 39 повезаних

БИА позвала студенте на "пријатељски" разговор": Војна парада и потенцијални звиждук Вучићу
Радио 021 пре 5 сатијош 8 повезаних

Седница Скупштине града Београда – Бранко Коцкица дао оставку, усвојени ребаланси програма пословања више јавних предузећа (ФОТО)
Данас пре 3 сатајош 46 повезаних