Povezane vesti
Teška saobraćajka kod bajine bašte: Otac i ćerka sleteli s puta, pa se zakucali u drvo
Kurir 14.07.2018
BAJINA BAŠTA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Bajina Bašta-Užice, između sela Zaglavak i Zlodol, teško su povređeni otac i ćerka, rodom iz Milića u Republici Srpskoj. Oni su bili u vozilu "golf četvorka" koji je u jednom… »
Zaspao za volanom i izazvao udes: Otac i ćerka teško povređeni u udesu kod Bajine Bašte
Blic 14.07.2018
U teškom udesu koji se jutros dogodio na putu između sela Zaglavak i Zlodol kod Bajine Bašte teško su povređeni otac i ćerka iz Milića u Republici Srpskoj. "Golf 4" kojim su putovali u pravcu Užica sleteo je niz obalu sa puta i udario u drvo prilikom… »
Vesti dana »

Sofi zauzela treće mesto Poletela Mateji u zagrljaj i dobila iznenađenje
Alo pre 35 minutajoš 35 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

Anđela Đuričić kao mlada na finalu Elite 8: Na njoj hiljade kristala: Pogledajte šta je obukla - važi za velikog favorita
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 4 satijoš 4 povezane