Povezane vesti
Tomić: "Želim da napravimo nešto moćno"
Sportske.net 14.07.2018
Novi trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Milan Tomić rekao je danas da je rado prihvatio ponudu kluba da preuzme ekipu, s kojom želi da stvori "nešto moćno". Milan Tomić je sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor. "Veoma mi je drago što sam vratio u… »
Milan Tomić predstavljen na Malom Kalemegdanu: Da napravimo nešto moćno
Večernje novosti 14.07.2018
Da se plašim ostao bih kod kuće i ne bih dolazio - poručio je novi trener Crvene zvezde, kome će ovo biti početak samostalne trenerske karijere. U AMBIJENTU koji svedoči o bliskosti beogradskih i atinskih crveno-belih, legenda Olimpijakosa Milan Tomić… »
Nebojša Čović: Samo su trojica otišla, sa Delijama nemamo problem!
Hot sport 14.07.2018
Prvi čovek KK Crvena zvezda istakao je da nigde u kamenu nije uklesano da klub mora 15 godina zaredom da bude šampion. Na Malom Kalemegdanu za novog trenera promovisan je Milan Tomić, a novinarima se obratio i prvi čovek kluba Nebojša Čović. – Nismo… »
Tomić: Ne plašim se rada u Zvezdi!
Vesti online 14.07.2018
Srpski šampion ima ambiciju da se već narednog leta vrati u Evroligu i na tron Jadranske lige, a Milan Tomić je označen kao pravi čovek da se te želje pretvore u realnost. To je ono što je i dojučerašnji pomoćni trener Olimpijakosa objasnio tokom… »
Tomićevo prvo obraćanje: Ostao bih kod kuće da se plašim rada u Zvezdi
Mozzart sport 14.07.2018
„Sebi sam u svojoj glavi rekao da sam spreman da uzmem Olimpijakos. To sam rešio i to mi je bio cilj. Zvezda je veliki klub i veliki izazov za mene. Bilo mi je mnogo lako da potpišem za Zvezdu“. Kratko, sažeto, jednostavno. Tako je izgledalo prvo… »
Vesti dana »
Novi detalji nesreće u kojoj je stradao brat Darka Lazića: Dragan nije posedovao odgovarajuću dozvolu, prednjim delom motora udario u auto
Kurir pre 34 minutajoš 42 povezane
Jokićev polusatni šou za novi tripl-dabl: Denver očitao lekciju zvezdama
Vesti online pre 39 minutajoš 33 povezane
Đoković je odigrao najluđi meč Indijan Velsa: Nije mogao da veruje da ga ovo prvo pitaju
Mondo pre 48 minutajoš 61 povezana
Sunčan dan uz prolećne temperature, jutro sa slabim mrazem
Glas Zapadne Srbije pre 48 minutajoš 18 povezanih