Povezane vesti
Akcija policije: Racija na ugostiteljske objekte, privedene 32 devojke, dve iz Srbije
Večernje novosti 14.07.2018
Makedonska policija uhapsila je 32 devojke u dva ugostiteljska objekta u Tetovu, a među njima su i dve državljanke Srbije. Makedonska policija uhapsila je 32 devojke u dva ugostiteljska objekta u Tetovu, a među njima su i dve državljanke Srbije, prenosi… »
Tetovo: Racija u ugostiteljskim objektima, među uhapšenima i državljanke Srbije
RTS 14.07.2018
Makedonska policija uhapsila je 32 devojke u dva ugostiteljska objekta u Tetovu, a među njima su i dve žene iz centralne Srbije i jedna sa Kosova, prenosi agencija MIA. Kako se navodi, kontrola ugostiteljskih objekata u Tetovu sprovedena je u petak uveče… »
Tetovo: Racija, privedene i dve Srpkinje
Mondo 14.07.2018
Makedonska policija uhapsila je 32 devojke u dva ugostiteljska objekta u Tetovu, a među njima su i dve državljanke Srbije, prenosi agencija MIA. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Kontrola ugostiteljskih objekata u Tetovu sprovedena je u petak uveče u… »
Velika racija u Makedoniji: Uhapšene 32 devojke u kafićima, dve su iz Srbije
Telegraf 14.07.2018
Kontrola ugostiteljskih objekata u Tetovu sprovedena je u petak uveče u periodu između 23 sata i tri sata ujutru. Makedonska policija uhapsila je 32 devojke u dva ugostiteljska objekta u Tetovu, a među njima su i dve državljanke Srbije, prenosi agencija… »
Vesti dana »

Sofi zauzela treće mesto Poletela Mateji u zagrljaj i dobila iznenađenje
Alo pre 1 satjoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Odlučen pobednike Elite 8: Napeto pred sam kraj za nagradu od 100.000 evra, evo ko je izdominirao
Mondo pre 5 minutajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 20 jul: Sunčano, sa temperaturom do 36 stepeni, popodne mogući pljuskovi
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih