Povezane vesti
Abas u Kremlju razgovarao sa Putinom
Blic 14.07.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas u Moskvi da palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom samo nekoliko dana nakon razgovora sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom. - Zadovoljan sam što imam priliku da vam govorim o kontaktu koji… »
Putin u Moskvi primio Abasa
Novi magazin 14.07.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin primio je danas u Kremlju palestinskog lidera Mahmuda Abasa, samo par dana nakon što je u Moskvi boravio izraelski premijer Benjamin Netanjahu. "Srećan sam što mogu da vas obavestim o našim kontaktima s vašim susedima i… »
Putin i Abas se sastali u Moskvi
N1 Info 14.07.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin primio je u Kremlju palestinskog lidera Mahmuda Abasa, samo par dana nakon što je u Moskvi boravio izraelski premijer Benjamin Netanjahu. "Srećan sam što mogu da vas obavestim o našim kontaktima s vašim susedima i liderima… »
Vesti dana »
Meteorolog Nedeljko Todorović: Evo koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Nova pre 34 minutajoš 53 povezane
Sin Milomira Jaćimovića ponovo stupa u štrajk glađu, protest zbog odvoženja tek vraćenog autobusa
Luftika pre 39 minutajoš 43 povezane
U Zagrebu gori zgrada Vjesnika; Plenković: Požar pod kontrolom, šteta ogromna
RTV pre 49 minutajoš 59 povezanih
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Beta pre 19 minutajoš 19 povezanih
Lenny Kravitz ponovo u Beogradu. Spektakl na Ušću 17. juna 2026.
Ist media pre 19 minutajoš 20 povezanih