Povezane vesti
Abas u Kremlju razgovarao sa Putinom
Blic 14.07.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas u Moskvi da palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom samo nekoliko dana nakon razgovora sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom. - Zadovoljan sam što imam priliku da vam govorim o kontaktu koji… »
Putin u Moskvi primio Abasa
Novi magazin 14.07.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin primio je danas u Kremlju palestinskog lidera Mahmuda Abasa, samo par dana nakon što je u Moskvi boravio izraelski premijer Benjamin Netanjahu. "Srećan sam što mogu da vas obavestim o našim kontaktima s vašim susedima i… »
Putin i Abas se sastali u Moskvi
N1 Info 14.07.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin primio je u Kremlju palestinskog lidera Mahmuda Abasa, samo par dana nakon što je u Moskvi boravio izraelski premijer Benjamin Netanjahu. "Srećan sam što mogu da vas obavestim o našim kontaktima s vašim susedima i liderima… »
Vesti dana »
Totalna košarka Lejkersa i Denvera: Nestvarni Dončić srušio Jokića, uzalud novi tripl-dabl
Mondo pre 12 minutajoš 7 povezanih
Dva derbija u jednom danu - Partizan protiv Olimpije u neobičnom terminu, Zvezda neplanirano u Sarajevu
RTS pre 12 minutajoš 8 povezanih
Vremenska prognoza za 15. mart: Sunčan i topao kraj nedelje, poznato kada se menja vreme
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane