Повезане вести
Након што су потписали папире за развод брака Кија и Слоба се тајно састали, а овај детаљ их одао! (фото)
Телеграф 14.07.2018
Друштвене мреже су се усијале од коментара након што су њихови фанови приметили једну ситницу која их је издала и открила да су се тајно састали. Слоба Радановић јуче је потписао папире за развод брака од Кије Коцкар, међутим… »
Он се колебао, а она је била одлучна! Теодора прокоментарисала Кијин и Слобин развод!
Телеграф 14.07.2018
- Искрено, очекивала сам да се то деси. Ја сам била у контакту и са Кијом и са Слобом - рекла је Теодора. Слоба Радановић јуче је потписао папире за споразумни развод брака од супруге Кије Коцкар. Кристина је након Задруге донела… »
Вести дана »

Трамп спушта лопту: Ништа од Томахавка за Кијев - "ракете потребне Америци"?! (видео)
Правда пре 23 минутајош 78 повезаних

Шта је тражила колона КБС у северној Митровици: Огласио се заменик директора кп, каже да су погрешили пут (?!)
Блиц пре 1 сатјош 27 повезаних

„Студенти из Србије заслужују награду Сахаров, јер се боре за европске вредности“: Европосланици о ужем избору за чувено признање
Нова пре 2 сатајош 16 повезаних

Нешовић: Процедура избора директора Пете београдске гимназије биће спроведена у складу са законом
НИН пре 10 сатијош 35 повезаних