Повезане вести

Маи: Трумп ми је савјетовао да тужим ЕУ

Маи: Трумп ми је савјетовао да тужим ЕУ

Ал Јазеера 15.07.2018
Британска премијерка је на приједлог америчког предсједника рекла да ће ипак наставити с преговорима о Брекситу. Британска премијерка Тхереса Маи изјавила је да јој је амерички председник Доналд Трумп саветовао да тужи Европску… »
Трампов савет који Тереза Меј није послушала: "Тужите ЕУ"

Трампов савет који Тереза Меј није послушала: "Тужите ЕУ"

Глас Америке 15.07.2018
Амерички председник Доналд Трамп саветовао је британску премијерку Терезу Меј да тужи Европску унију уместо да преговара са блоком, у оквиру њене стратегије за Брегзит. "Рекао ми је да треба да тужим ЕУ", изјавила је Меј за ББЦ… »
Тереза Меј: Трамп ми је саветовао да тужим ЕУ

Тереза Меј: Трамп ми је саветовао да тужим ЕУ

РТС 15.07.2018
Британска премијерка Тереза Меј изјавила је да јој је амерички председник Доналд Трамп саветовао да тужи Европску унију у оквиру своје стратегије за Брегзит. "Рекао ми је да би требало да тужим ЕУ, а не да преговарам", изјавила… »
Тереза Меј: Трамп ми је рекао да треба да тужим Европску унију

Тереза Меј: Трамп ми је рекао да треба да тужим Европску унију

Нова економија 15.07.2018
Амерички председник Доналд Трамп рекао је Терези Меј да треба да тужи Европску унију уместо да преговара око Брегзита, рекла је британска премијерка у разговору за ББЦ. Трамп је на заједничкој конференцији за новинаре с Терезом… »
Тереза Меј: Трамп ми је рекао да тужим ЕУ око Брегзита

Тереза Меј: Трамп ми је рекао да тужим ЕУ око Брегзита

Политика 15.07.2018
ЛОНДОН- Амерички председник Доналд Трамп рекао је Терези Меј да треба да тужи Европску унију уместо да преговара око Брегзита, рекла је британска премијерка данас у разговору за Би-Би-Си.Трамп је на заједничкој конференцији за… »
Меј: Трамп ми је рекао да тужим ЕУ око Брегзита

Меј: Трамп ми је рекао да тужим ЕУ око Брегзита

Н1 Инфо 15.07.2018
Амерички председник Доналд Трамп рекао је Терези Меј да треба да тужи Европску унију уместо да преговара око Брегзита, рекла је британска премијерка у разговору за ББЦ. Трамп је на заједничкој конференцији за новинаре с Терезом… »
Меј: Трамп ми је рекао да тужим ЕУ

Меј: Трамп ми је рекао да тужим ЕУ

Вести онлине 15.07.2018
Доналд Трамп је рекао британској премијерки Терези Меј да би требало да "тужи" ЕУ, а не да преговара, рекла је она за ББЦ. Амерички председник је у петак на заједничкој конференцији за новинаре рекао да јој је дао један предлог… »

Вести дана »