Povezane vesti

Putin sa Makronom: Tradicionalni mehanizmi saradnje se obnavljaju

Putin sa Makronom: Tradicionalni mehanizmi saradnje se obnavljaju

RTS 15.07.2018
Vladimir Putin je na sastanku u Moskvi sa Emanuelom Makronom izrazio nadu da će Rusija i Francuska konačno moći da prevaziđu aktuelne poteškoće i obnove instrumente saradnje. Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u Moskvi s francuskim… »
Putin primio predsednika Francuske: Nadam se da ćemo obnoviti saradnju Makron: Ja sam došao na utakmicu...

Putin primio predsednika Francuske: Nadam se da ćemo obnoviti saradnju Makron: Ja sam došao na utakmicu...

Kurir 15.07.2018
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin primio je u Moskvi francuskog kolegu Emanuela Makrona i izrazio nadu da će Moskva i Pariz konačno moći da prevaziđu aktuelne poteškoće i obnove instrumente saradnje. Pre početka zvaničnih razgovora, Putin… »
Nemačka upozorava Trampa: Ne dogovaraj s Putinom ništa na štetu saveznika

Nemačka upozorava Trampa: Ne dogovaraj s Putinom ništa na štetu saveznika

Kurir 15.07.2018
BERLIN - Nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas upozorio je danas američkog predsednika Donalda Trampa da sa Rusijom ne pravi nikakve jednostrane dogovore koji bi išli na štetu zapadnih saveznika SAD. German minister warns Trump against… »
Njemački ministar Trumpu: Ne dogovarajte sa Rusima ništa na štetu saveznika

Njemački ministar Trumpu: Ne dogovarajte sa Rusima ništa na štetu saveznika

Al Jazeera 15.07.2018
Heiko Maas je ukazao da onaj ko povredi svoje partnere, rizikuje da na kraju izgubi, te da jednostrani dogovori na štetu sopstvenih partnera, na kraju štete i SAD-u. Nemački ministar spoljnih poslova Heiko Maas upozorio je američkog predsednika… »

Vesti dana »