Povezane vesti
Ben: Navijači i veći teren naša prednost
Sportski žurnal 15.07.2018
Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben izjavio je da očekuje veliku podršku navijača u revanšu protiv Spartaksa na putu do pobede i drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je u Letoniji odigrala 0:0 i svaka pobeda u revanšu vodi je dalje. "Imali… »
Ben priželjkuje bolju efikasnost u revanšu: Da iskoristimo šanse koje stvorimo
Mozzart sport 15.07.2018
„Žao mi je što nisam iskoristio iskoristio priliku u Rigi da zatresem mrežu golmana Spartaksa, imao sam jako dobru priliku, kao i nekoliko mojih saigrača. To je fudbal...“, rekao je tamnoputi fudbaler. Napadač Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben nije… »
Muhamed ben: Zanmo da smo morali na ovakvoj utakmici da postignemo gol!
Hot sport 15.07.2018
Za dva dana fudbal se, posle duže pauze, vraća na Marakanu. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Spartaksa u utorak od 20:30 na Marakani u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. – Imali smo svoje šanse na prvom meču protiv Spartaksa i svesni… »
Vesti dana »

‘Sledeći put u Moskvi?’: Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
Južne vesti pre 13 minutajoš 36 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 13 povezanih

SRCE: Prijava protiv policijskog komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 2 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz lokalne pljuskove i pad temperature
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 42 povezane