Povezane vesti
Ben: Navijači i veći teren naša prednost
Sportski žurnal 15.07.2018
Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben izjavio je da očekuje veliku podršku navijača u revanšu protiv Spartaksa na putu do pobede i drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je u Letoniji odigrala 0:0 i svaka pobeda u revanšu vodi je dalje. "Imali… »
Ben priželjkuje bolju efikasnost u revanšu: Da iskoristimo šanse koje stvorimo
Mozzart sport 15.07.2018
„Žao mi je što nisam iskoristio iskoristio priliku u Rigi da zatresem mrežu golmana Spartaksa, imao sam jako dobru priliku, kao i nekoliko mojih saigrača. To je fudbal...“, rekao je tamnoputi fudbaler. Napadač Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben nije… »
Muhamed ben: Zanmo da smo morali na ovakvoj utakmici da postignemo gol!
Hot sport 15.07.2018
Za dva dana fudbal se, posle duže pauze, vraća na Marakanu. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Spartaksa u utorak od 20:30 na Marakani u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. – Imali smo svoje šanse na prvom meču protiv Spartaksa i svesni… »
Vesti dana »
Ovako je automobil završio na krovu Sašine kuće: Snimak bizarne saobraćajke kod Ćuprije gleda se netremice
Telegraf pre 35 minutajoš 37 povezanih
Izdato hitno upozorenje! Černobilj oštećen: "Može se podići radioaktivna prašina!"
Alo pre 2 satajoš 41 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Ambasador SAD pri NATO-u: Mir u Ukrajini bliži nego ikad; Zelenski razgovarao sa Trampovim timom
RTV pre 2 satajoš 42 povezane
VIDEO Protest u Šidu: Grupa studenata pešačila od Sremske Mitrovice do Šida
Radio 021 pre 30 minutajoš 18 povezanih
Fudbal Super liga: neizvesno u Surdulici, Radnik i Mladost imaju svojeadute
Jug press pre 2 satajoš 64 povezane