Povezane vesti
Ben: Navijači i veći teren naša prednost
Sportski žurnal 15.07.2018
Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben izjavio je da očekuje veliku podršku navijača u revanšu protiv Spartaksa na putu do pobede i drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je u Letoniji odigrala 0:0 i svaka pobeda u revanšu vodi je dalje. "Imali… »
Ben priželjkuje bolju efikasnost u revanšu: Da iskoristimo šanse koje stvorimo
Mozzart sport 15.07.2018
„Žao mi je što nisam iskoristio iskoristio priliku u Rigi da zatresem mrežu golmana Spartaksa, imao sam jako dobru priliku, kao i nekoliko mojih saigrača. To je fudbal...“, rekao je tamnoputi fudbaler. Napadač Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben nije… »
Muhamed ben: Zanmo da smo morali na ovakvoj utakmici da postignemo gol!
Hot sport 15.07.2018
Za dva dana fudbal se, posle duže pauze, vraća na Marakanu. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Spartaksa u utorak od 20:30 na Marakani u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. – Imali smo svoje šanse na prvom meču protiv Spartaksa i svesni… »
Vesti dana »

Tri decenije od "Oluje": U najvećem etničkom čišćenju u Evropi posle Drugog svetskog proterano 220.000 Srba iz Hrvatske
Euronews pre 58 minutajoš 28 povezanih

Predsednik pomilovao Milicu Stojanović, optuženu za gaženje studentkinje
Serbian News Media pre 53 minutajoš 19 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 28 minutajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 11 satijoš 27 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 9 satijoš 22 povezane