Povezane vesti
Goga Sekulić ispričala sve o trudnoći: Pevačica zna kog će pola biti beba, ove koleginice su joj prve čestitale, a evo gde će…
Kurir 15.07.2018
Goga Sekulić u 41. godini ostala je u drugom stanju i tako joj se ostvarila najveća životna želja. S obzirom na to da je ušla u četvrti mesec trudnoće, ona i njen suprug, sportista Uroš Domanović, u decembru postaće roditelji. "Kada sam saznala da sam… »
"Nisam htela da imam dete s bilo Kim": Goga Sekulić otkrila da se posle porođaja seli daleko od Srbije (video)
Blic 15.07.2018
Folk pevačica Goga Sekulić u 41. godini ostala je u drugom stanju i tako joj se ostvarila najveća životna želja. S obzirom na to da je ušla u četvrti mesec trudnoće, ona i njen suprug, sportista Uroš Domanović, u decembru postaće roditelji. Kojeg pola je… »
Vesti dana »
Skupština potvrdila više odluka: Izabrani predsednik i članovi Saveta RATEL-a
Blic pre 2 satajoš 44 povezane
Pilot plakao kada je spustio avion kroz čiji prozor je tokom leta umalo ispao putnik iz Srbije! Detalji haosa!
Telegraf pre 16 minutajoš 53 povezane
(Foto) Eutanazirano 11.000 svinja u Hrtkovcima zbog afričke kuge: "Virus nije bilo moguće zaustaviti"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno
Beta pre 36 minutajoš 66 povezanih