Povezane vesti
Najpoznatija rijaliti trudnica otvorila vrata svog doma: Pogledajte luksuznu kuću Miljane Kulić u Nišu! (foto)
Kurir 15.07.2018
Miljana Kulić danas je otvorila vrata svoje kuće u Nišu. Kulićeva će uskoro postati majka, a deo svoje trudnoće provela je i pod krovom rijaliti programa "Zadruga". "Dobro sam, teku pripreme za porođaj. Ušla sam u deveti mesec, tako da je moguće svaki… »
EKSKLUZIVNI SNIMCI! Miljana pokazala kuću koju je renovirala od učešća u rijalitiju!
Svet & Skandal 15.07.2018
Bivša učesnica Zadruge Miljana Kulić rešila je da otvori vrata svoga doma i pred kamerama pokaže kako je sredila svoju kuću u Nišu. Miljana broji sitno do porođaja i dane provodi u svojoj porodičnoj kući koju je opremila po poslednjoj modi. – Dobro sam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Zapaljene prostorije SNS u Valjevu, polupane prostorije Gradske uprave, Žandarmerija rasteruje ljude, policija ispalila suzavac
Nova pre 57 minutajoš 26 povezanih

Trump kaže da Putin traži više teritorije, Zelenski 'odbio predaju oblasti Donjeck'
Slobodna Evropa pre 27 minutajoš 22 povezane

Američki mediji:Tramp misli da bi Moskva prihvatila bezbednosne garancije SAD za Kijev – pod jednim uslovom
Večernje novosti pre 2 satajoš 103 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 5 satijoš 24 povezane