Povezane vesti
Brajanu Koksu uručena nagrada “Aleksandar Lifka“
Dnevnik 16.07.2018
PALIĆ: Škotskom glumcu Brajanu Koksu večeras je na Letnjoj pozornici na Paliću uručena nagrada “Aleksandar Lifka“ za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji. Koksu je nagradu uručio direktor Festivala evropskog filma Palić, Radoslav Zelenović, koji… »
U holivudu sam snimio loše filmove: Rade Serbedžija priznao kakve greške je pravio u karijeri
Kurir 16.07.2018
Proslavljenom glumcu Radetu Šerbedžiji na Paliću je uručena nagrada "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskom filmu u okviru 25. Festivala evropskog filma. "Subotica je za mene najznačajniji grad. Dva su velika razloga za to. Prvi je što sam kao… »
Ovo je zauvek obeležilo život eve Ras: Nikad nisam bila u poziciji da biram, ali i posle 6 decenija ljubav traje
Kurir 16.07.2018
Gošća 25. Festivala evropskog filma Palić i dobitnica nagrade "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji 2005. godine, glumica Eva Ras, izjavila je da nikada nije bila u poziciji da bira uloge, ali i da posle šest decenija voli što… »
Rade Šerbedžija: U filmu je važno ko si ti
Danas 16.07.2018
Dobitnik nagrade "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskom filmu, gost Filmskog festivala Palić Rade Šerbedžija, kako je kazao, zbog nogometa i Vimbldona nije sastavio ni dva sata spavanja, ali je na specijalnoj konferenciji za novinare i uveče… »
Oči Milene Dravić su jugoslovenski film
Večernje novosti 15.07.2018
Radetu Šerbedžiji uručena nagrada „Aleksandar Lifka“. Uoči dodele nagrade netremice gledao Noleta i finale u fudbalu. PRIZNANjE za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji „Aleksandar Lifka“ u nedelju veče je na Letnjoj pozornici na Paliću uručeno… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku i izazvao cunami širom Pacifika
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 160 povezanih

Dačić: Uhapšeno desetoro u Novom Pazaru, policija nije ulazila na Univerzitet, niti je nekog napala
Beta pre 1 satjoš 21 povezana

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 25 povezanih

Novopazarski studenti opet u zgradi univerziteta, podrška iz više gradova
Bujanovačke pre 2 satajoš 17 povezanih