Povezane vesti
Kalorična i masna ishrana ledenog čoveka
BBC News 16.07.2018
Kozije i jelenovo meso, žitarice i otrovna paprat: Čime su se hranili naši preci pre 5.000 godina. Koziji loj i divljač, sa prilogom drevne pšenice i paprati. Ovo nije meni kakav možete videti na kulinarskim emisijama, ali za neke od naših predaka bila… »
Kalorična i mastna ishrana ledenog čoveka
Danas 16.07.2018
Koziji loj i divljač, sa prilogom drevne pšenice i paprati. Ovo nije meni kakav možete videti na kulinarskim emisijama, ali za neke od naših predaka bila je prava gozba. Naučnici su otkrili da je poslednja večera ledenog čoveka Otzija bila dobro… »
Vesti dana »

Protest i šetnja zaposlenih u kulturi u Beogradu: "Prosečna zarada 76.000, a za državu smo nevidljivi"
N1 Info pre 17 minutajoš 9 povezanih

Pogledajte kako oblaci jure prema Srbiji: Ovi delovi biće prvi na udaru kiše, evo kada i ostali
Telegraf pre 4 satijoš 14 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima:"Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo"
N1 Info pre 5 satijoš 3 povezane

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 3 satajoš 4 povezane

Blagojević spreman za izazov u Bačkoj Topoli: TSC je ozbiljan rival, ali idemo na pobedu
Euronews pre 38 minutajoš 30 povezanih