Povezane vesti
Deo Rumenke bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 16.07.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Rumenki, bez vode će danas, 16. jula, do 15 sati biti ulica Mihajla Pupina u tom naselju. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Deo Kovilja bez vode zbog havarije
Radio 021 16.07.2018
Deo Kovilja nema vode zbog havarije. Bez vode će do 13 časova biti Ulica Ive Lole Ribara. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs… »
Deo Kovilja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 16.07.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Kovilju, bez vode će danas, 16. jula, do 13 sati biti ulica Ive Lole Ribara. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, poručuju iz JKP… »
Vesti dana »

Anđela Ruman bila trudna kad se na nju obrušila nadstrešnica: „Nisam izgubio samo sina, izgubio sam snaju i još jedno unuče“
Nova pre 2 satajoš 17 povezanih

Poslednja objava muzičara nenada stradalog u stravičnoj nesreći: Neposredno pred smrt objavio crno-belu fotografiju! "Preživeo sam previše oluja sam"
Kurir pre 35 minutajoš 22 povezane

Navijači opet doneli konjske glave zbog Nikole Jokića: Najbolji košarkaš sveta morao da reaguje
Mondo pre 3 satajoš 56 povezanih

Šek: "Jokiću, moraš da kazniš ovog momka, pokaži da si najbolji!"
Sportske.net pre 47 minutajoš 21 povezana