Povezane vesti

Ovo nisam ja! Mariji Ani pustili sve svađe sa Filipom, ona ostala šokirana scenama koje je videla! (video)

Ovo nisam ja! Mariji Ani pustili sve svađe sa Filipom, ona ostala šokirana scenama koje je videla! (video)

Telegraf 17.07.2018
Njihova veza bila je turbulentna tokom Zadruge, a na obračune koje su imali niko nije ostao hladan. Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić su imali burnu vezu dok su bili u Zadruzi, a pojedine scene njihovih verbalnih i fizičkih obračuna bile su… »
Umesto da se smiriš ti stavljaš slike gole guze... Isplivala poruka koju je Đole poslao Luni, a u njoj spomenuo i Anabelu!

Umesto da se smiriš ti stavljaš slike gole guze... Isplivala poruka koju je Đole poslao Luni, a u njoj spomenuo i Anabelu!

Telegraf 17.07.2018
- Ne zaboravi, nisi ti jedina Đogani, sve to što si radila i šta radiš i te kako utiče na nas sve Đoganijeve - napisao je Đole. Luna Đogani svojim učešćem u Zadruzi skrenula je pažnju na sebe, pa je tako postala jedna od trenutno… »
Opšti haos u studiju! Lepi Mića se uključio uživo u emisiju, a ono što je poručio Sari sve je šokiralo! (video)

Opšti haos u studiju! Lepi Mića se uključio uživo u emisiju, a ono što je poručio Sari sve je šokiralo! (video)

Telegraf 17.07.2018
- Ti si ta koja je pisala pismo oženjenom čoveku koje ima dete, a ne ja - rekao je Mića. Bivša učesnica Zadruge Sara Reljić ove večeri je gostovala u emisiji "Narod pita", a u jednom momentu u emisiju se uključio Lepi Mića i žestoko opleo po… »

Vesti dana »