Повезане вести

Ово нисам ја! Марији Ани пустили све свађе са Филипом, она остала шокирана сценама које је видела! (видео)

Ово нисам ја! Марији Ани пустили све свађе са Филипом, она остала шокирана сценама које је видела! (видео)

Телеграф 17.07.2018
Њихова веза била је турбулентна током Задруге, а на обрачуне које су имали нико није остао хладан. Марија Ана Смиљанић и Филип Ђукић су имали бурну везу док су били у Задрузи, а поједине сцене њихових вербалних и физичких… »
Општи хаос у студију! Лепи Мића се укључио уживо у емисију, а оно што је поручио Сари све је шокирало! (видео)

Општи хаос у студију! Лепи Мића се укључио уживо у емисију, а оно што је поручио Сари све је шокирало! (видео)

Телеграф 17.07.2018
- Ти си та која је писала писмо ожењеном човеку које има дете, а не ја - рекао је Мића. Бивша учесница Задруге Сара Рељић ове вечери је гостовала у емисији "Народ пита", а у једном моменту у емисију се укључио Лепи Мића и… »
Уместо да се смириш ти стављаш слике голе гузе... Испливала порука коју је Ђоле послао Луни, а у њој споменуо и Анабелу!

Уместо да се смириш ти стављаш слике голе гузе... Испливала порука коју је Ђоле послао Луни, а у њој споменуо и Анабелу!

Телеграф 17.07.2018
- Не заборави, ниси ти једина Ђогани, све то што си радила и шта радиш и те како утиче на нас све Ђоганијеве - написао је Ђоле. Луна Ђогани својим учешћем у Задрузи скренула је пажњу на себе, па је тако постала једна од тренутно… »

Вести дана »