Povezane vesti

Turisti razgledali ulivanje lave u okean kada je iznenada eksplodirao vulkan: 23 ljudi u panici zadobilo opekotine (video) (foto)

Telegraf utorak, 17. jul 2018.
Lava je probila krov čamca i na njemu ostavila rupu
Eksplozija izazvana lavom na havajskom Velikom ostrvu izbacila je rastopljene stene u okean, a jedna od njih pala je na brod sa turistima i povredila 23 osobe, saopštili su danas zvaničnici. Oni su se nalazili u brodu koji vozi turiste da posmatraju izlivanje lave u... »

Havaji: Eksplozija lave povredila turiste

Studio B utorak, 17. jul 2018.
Najmanje 23 osobe su povređene kada je havajski vulkan Kilauea izbacio lavu i oštetio turistički brod koji je obilazio Veliko ostrvo.
Lokalne vlasti su saopštile da je jedna žena u 20-im godinama ozbiljno slomila butnu kost, i da je zajedno sa još troje povređenih, uglavnom u opekotinama, odvedena u bolnicu. Još desetorici povređenih putnika ukazana je pomoć,... »

Više od 20 povređenih posle erupcije vulkana na Havajima

Slobodna Evropa utorak, 17. jul 2018.
Ukupno 23 osobe povređene su u izbacivanju lave vulkana u blizini turističkog broda na Havajima, saopštile su lokalne vlasti u SAD. Od 23 povređene osobe, 13 je prebačeno u bolnicu dok je deset zadobilo lakše povrede i lekarska pomoć im je ukazana na licu mesta. Erupcija vulkana Kilauea, jednog od... »
©2019 Netmark d.o.o.