Povezane vesti
Ovo su poslednje reči koje je Jelena rekla zoranu: Bivši policajac čuo kako se svađaju 3 sata pre ubistva! Jana je ostala sama…
Kurir 17.07.2018
Optužnica, koja Zorana Marjanovića tereti za ubistvo supruge 2. aprila 2016, obiluje svedočenjima koja Zoranovu verziju događaja, najblaže rečeno, dovode u sumnju. U tom smislu, posebno su značajna svedočenja ljudi koji su Zorana, Jelenu i Janu videli… »
Bivši policajac tri sata pre ubistva čuo svađu Jelene i Zorana, a još jedan detalj koji otkriva da na nasipu tada nisu bili…
Blic 16.07.2018
Među svedocima koji su u tužilaštvu dali iskaze o odnosu Jelene Marjanović, ubijene pevačice "Granda", sa suprugom Zoranom nalazi se i jedan koji je na dan ubistva čuo svađu između supružnika. "Blic" je imao uvid u dopunjenu optužnicu koja Zorana… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 52 minutajoš 45 povezanih

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane

Viši sud u Novom Sadu: Tri meseca produžetka kućnog pritvora za aktiviste STAV i PSG
NIN pre 3 satajoš 10 povezanih

Lazić se oprostio od zvezde: Doskorašnji kapiten se posebno zahvalio dvojici ljudi!
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih