Sve više Francuza bi u Srbiju: Kod njih teže od očekivanog

Sve više Francuza bi u Srbiju: Kod njih teže od očekivanog

B92 utorak, 17. jul 2018.
B92: Sve više Francuza bi u Srbiju: Kod njih teže od očekivanog
Beograd -- Trgovinska saradnja između Srbije i Francuske značajno raste poslednjih godina, a prošle godine rast je bio 17 odsto i premašeno je milijardu evra.
To je rekla za RTS direktorka Francusko-srpske privredne komore u Beogradu Sanja Ivanic. Ona je uoči susreta predsednika Vučića i Makrona u Parizu rekla da se nada da će danas biti poznat datum posete francuskog predsednika... »

Trgovinska saradnja Srbije i Francuske u porastu

Danas utorak, 17. jul 2018.
Trgovinska saradnja Srbije i Francuske značajno raste poslednjih godina a prošle godine rast je bio 17 odsto i premašeno je milijardu evra, rekla je danas direktorka Francusko-srpske privredne komore u Beogradu Sanja Ivanić.
Ona je za RTS, uoči susreta predsednika Srbije i Francuske, Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona, rekla da se nada da će danas biti poznat datum posete Makrona Srbiji jer je to važno iz više razloga, a pre svega zato što sa... »

Francuski preduzetnici sve više zainteresovani za Srbiju

RTS utorak, 17. jul 2018.
RTS: Francuski preduzetnici sve više zainteresovani za Srbiju
Trgovinska saradnja između Srbije i Francuske značajno raste poslednjih godina. Prošle godine rast je bio 17 odsto i premašeno je milijardu evra, rekla je za RTS direktorka Francusko-srpske privredne komore u Beogradu Sanja Ivanić.
Sanja Ivanić je, gostujući u Dnevniku RTS-a uoči susreta predsednika Vučić i Makrona u Parizu, rekla da se nada da će danas biti poznat datum posete Emanuela Makrona Srbiji jer je to važno iz više razloga. Kako je navela, sa... »
©2019 Netmark d.o.o.