Povezane vesti
Vučić: Imam pravo da ne navijam za Hrvate
SEEbiz 17.07.2018
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da ga ne čudi proslava uspeha fudbalske reprezentacije u Hrvatskoj pevanjem ustaških pesama. On je istakao i da je njegov posao da sa Zagrebom ima dobre i sve bolje odnose. U obraćanju… »
Vučić: Ne čudi me proslava u Hrvatskoj uz ustaške pesme
N1 Info 17.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da ga ne čudi proslava uspeha fudbalske reprezentacije u Hrvatskoj pevanjem ustaških pesama, ali da je njegov posao da sa Zagrebom ima dobre i sve bolje odnose. U obraćanju srpskim novinarima posle… »
Vučić: Moj posao je da Srbija ima dobre odnose sa Hrvatima
Beta video 17.07.2018
PARIZ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Parizu da ga ne čudi slavljenje uspeha fudbalske reprezentacije u toj zemlji uz pevanje ustaških pesama, ali da je njegov posao da sa Zagrebom ima dobre i sve bolje odnose. Beta/MOD… »
Vučić: Ne krijem, navijao sam za Francusku!
Mondo 17.07.2018
Predsednik Srbije izjavio je danas da je u finalu Mundijala, u kojem su igrale Hrvatska i Francuska, navijao za francusku reprezentaciju. Nije iznenađen načinom proslave hrvatskih fudbalera i pojavljivanjem ustaše Tompsona na slavlju. Foto: Tanjug/Dragan… »
Vesti dana »
Siniša Mali na otvaranju 21. Svetskog kongresa ekonomije: Beograd je danas centar svetske ekonomije, stručnjaci prepoznaju naše rezultate
Kurir pre 13 minutajoš 39 povezanih
Kir Starmer podneo ostavku na mesto premijera Velike Britanije
BBC News pre 33 minutajoš 48 povezanih
CINS otkriva u čijim rukama su poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin...
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane