Povezane vesti
Privođeni novinar Mladenović podneo pritužbu protiv nadležnog sudije
Novi magazin 18.07.2018
Novinar Filip Mladenović podneo je pritužbu protiv sudije Drugog osnovnog suda u Beogradu Dragane Branković jer je protiv njega raspisala poternicu koristeći netačne podatke na osnovu koje je granična policija u Prijepolju privela Mladenovića. U pritužbi… »
Privedeni novinar Mladenović podneo tužbu protiv sudije Drugog osnovnog suda
Nova ekonomija 18.07.2018
Novinar Filip Mladenović podneo je pritužbu protiv sudije Drugog osnovnog suda u Beogradu Dragane Branković jer je protiv njega raspisala poternicu koristeći netačne podatke na osnovu koje je granična policija u Prijepolju privela Mladenovića. U pritužbi… »
Novinar Filip Mladenović podneo tužbu protiv države
Danas 18.07.2018
Nakon nezakonitog privođenja na granici sa Crnom Gorom zbog navodnog nasilja u porodici Novinar iz Beograda Filip Mladenović, koji je priveden zbog navodnog nasilja u porodici, a potom pušten kada je sud utvrdio da je došlo do zamene identiteta, odnosno… »
Novinar koji je greškom uhapšen sprema tužbu protiv države
Radio 021 18.07.2018
Novinar Filip Mladenović, koji je priveden zbog navodnog nasilja u porodici, a potom pušten kada je sud utvrdio da je došlo do zamene identiteta, odnosno "sistemske greške", danas će podneti prigovor Ministarstvu pravde, Visokom savetu sudstva i Višem… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka imao saučesnika? Posle atentata koji je podelio Ameriku i hapšenja Tajlera Robinsona, ovo je novi fokus istrage
Blic pre 18 minutajoš 13 povezanih

Opasan udar na kamčatki: Snažan zemljotres jačine 7,4 pogodio rusku obalu na Dalekom istoku!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

Udovica Čarlija Kirka: „Neću dozvoliti da njegovo nasleđe umre, ljudi koji su ga ubili ne znaju šta su uradili“
Nova pre 28 minutajoš 10 povezanih