Повезане вести
Студира медицину, не занима је естрада: Ово је лепа ћерка Аце Пејовића, а од тате добија скупе поклоне
Блиц 18.07.2018
Певач Ацо Пејовић у дугогодишњем браку са супругом Биљаном добио је три ћерке - Магдалену, Марију и Иву, али говото никада не експонира породицу у јавности. Средња Пејовићева ћерка Марија има 21 годину, а пре две године… »
Ацо Пејовић има 3 ћерке, а најстарију до сада нисте видели: Магдалена је дипломирала на фону, а шта је сад чека одређено је на…
Курир 18.07.2018
Ацо Пејовић ретко се у јавности појављујуе са својим мезимицама. Све три ћерке Марија, Магдалена и Ива које има са супругом Биљаном су његов понос, а то Пејовић често у интервјуима истиче. Пре две године његова ћерка Марија… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 36 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана