Povezane vesti
Krenuo na more preko bih u dresu hrvatske pa se loše proveo: Policajci ga kaznili i naterali da se presvuče!
Kurir 18.07.2018
Dan nakon što je Hrvatska pobedila Englesku i plasirala se u finale Svetskog prvenstva, Dario Strašček iz Zagreba krenuo je sa dve maloletne ćerke na more. Išao je preko Bosne i Hercegovine i zaustavio se u Bosanskoj Kostajnici da popije kafu. Na sebi je… »
Dario, gde ti je bila pamet? Hrvat se "skockao", pa dobio kaznu od srpskih policajaca (foto)
Telegraf 18.07.2018
Policajac ga pitao zna li gde je, pa mu odmah naredio da se skine. - Video sam da je policijski automobil stao ispred kafića, ali sam se iznenadio kad je policajac krenuo prema meni, a još više kada mi je rekao da će me kazniti zbog remećenja javnog reda… »
Vesti dana »

Ovo je nemoguće: Englezi dozvolili samo jedan šut u okvir svog gola na četiri utakmice! Piksi iznenadio sastavom: Dosta promena u odnosu na meč iz Rige!
Hot sport pre 0 minutajoš 34 povezane

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, nekoliko poginulih ali vođe preživele
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 53 povezane

Snežana Samardžić Marković za Danas iz Strazbura nakon sednice EP o Srbiji: Ima još mnogo posla, ali i nade
Danas pre 2 satajoš 33 povezane

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 6 satijoš 32 povezane