Повезане вести
Сер Клиф Ричард добио одштету од ББЦ-ја
Данас 18.07.2018
Сер Клиф Ричард је добио судски процес против ББЦ-ја због „нарушавања приватности“ у извештавању о полицијском претресу његове куће 2014. године. Судија Високог суда Ентони Ман пресудио је у Ричардову корист, доделивши му… »
Клиф Ричард добио спор против ББЦ-ја
Н1 Инфо 18.07.2018
Британски музичар Клиф Ричард добио је судски поступак по тужби против ББЦ-ја због нарушавања приватности приликом праћења полицијске рације у његовој кући и добиће одштету од 210.000 фунти. Ричард (77) тужио је медијску кућу… »
Клиф Ричард добио случај против ББЦ-ја
Радио 021 18.07.2018
Британски музичар Клиф Ричард добио је тужбу против ББЦ-ја због нарушавања приватности приликом праћења полицијске рације у његовој кући и добиће одштету од 210.000 фунти. Ричард (77) је тужио медијску кућу због праћења… »
Поп икона Клиф Ричард добио одштету од Би-Би-Сија
РТС 18.07.2018
Британски певач Клиф Ричард добио је одштету од Би-Би-Сија који је снимао полицијски претрес његовог дома у износу од преко 220.000 евра. Ричард је тужио Би-Би-Си због преношења рације из 2014. године када је полиција… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 1 сатјош 21 повезана
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 11 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 51 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 25 минутајош 16 повезаних