Повезане вести
Сер Клиф Ричард добио одштету од ББЦ-ја
Данас 18.07.2018
Сер Клиф Ричард је добио судски процес против ББЦ-ја због „нарушавања приватности“ у извештавању о полицијском претресу његове куће 2014. године. Судија Високог суда Ентони Ман пресудио је у Ричардову корист, доделивши му… »
Клиф Ричард добио спор против ББЦ-ја
Н1 Инфо 18.07.2018
Британски музичар Клиф Ричард добио је судски поступак по тужби против ББЦ-ја због нарушавања приватности приликом праћења полицијске рације у његовој кући и добиће одштету од 210.000 фунти. Ричард (77) тужио је медијску кућу… »
Клиф Ричард добио случај против ББЦ-ја
Радио 021 18.07.2018
Британски музичар Клиф Ричард добио је тужбу против ББЦ-ја због нарушавања приватности приликом праћења полицијске рације у његовој кући и добиће одштету од 210.000 фунти. Ричард (77) је тужио медијску кућу због праћења… »
Поп икона Клиф Ричард добио одштету од Би-Би-Сија
РТС 18.07.2018
Британски певач Клиф Ричард добио је одштету од Би-Би-Сија који је снимао полицијски претрес његовог дома у износу од преко 220.000 евра. Ричард је тужио Би-Би-Си због преношења рације из 2014. године када је полиција… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана