Повезане вести
"Косово је чедо Клинтонове администрације"
Вести онлине 19.07.2018
Министар спољних послова Ивица Дачиц́ изјавио је данас да уколико Приштина жели компромис са Београдом, не може да поставља максималистичке циљеве као што је независност Косова. - Ако желе да се иде на компромис, сви треба да… »
Позивом Пацолију Угљанин изашао из законског оквира
Политика 19.07.2018
Председник Бошњачког националног вијећа у Бујановцу неколико пута потврдио да признаје Косово као самосталну државу и да БНВ даје пуну подршку декларацији „Прешевске долине” од 14. јула, којом Албанци траже да југ Србије има… »
Пацоли као Угљанинов мамац; Дачић: Министар сам обојици
Вечерње новости 19.07.2018
У Београду "прочитана" замка коју је припремио лидер Бошњачког националног већа Сулејман Угљанин позивом Пацолију. Дачић: Њих двојица су грађани државе у којој сам ја шеф дипломатије. ДОПИС којим је председник Бошњачког… »
"Пацоли у Србији неће проћи као Ђурић на Косову"
Глас Америке 19.07.2018
Након позива председника Бошњачког националног вијећа Сулејмана Угљанина министру спољних послова Косова Беџету Пацолију да посети Нови Пазар и друге општине у Санџаку 21. и 22. јула, министар спољних послова Србије Ивица… »
Како је једно писмо изазвало бурне реакције у Србији
Н1 Инфо 19.07.2018
Бошњачко национално веће позвало је Беџета Пацолија да за викенд посети Нови Пазар и Рашку у својству заменика премијера и министра спољних послова Косова. Србија ће, поручују њени званичници, реаговати мирно и супротно ономе… »
Пацоли лакше у Брисел него до Пазара
Слободна Европа 19.07.2018
Одлуку о могућој посети Новом Пазару Беџета Пацолија, заменика косовског премијера и министра спољних послова, донеће надлежни органи Србије - порука је коју су готово углас упутили званичници Србије Марко Ђурић и Ивица Дачић… »
Дачић: Ја сам шеф дипломатије и Угљанину и Пацолију
Ал Јазеера 19.07.2018
Шеф дипломатије Србије оцијенио да је позив министру вањских послова Косова да посјети Нови Пазар уперен против Србије. Врло је занимљиво како се Сулејман Угљанин, очигледно према финансијским потребама, окреће ка Београду или… »
Дачић: Повлачење признања Косова храбар потез Суринама
Блиц 19.07.2018
Односи Суринама и Србије су јако добри и заснивају се на обостраној користи, обостраном разумевању и пријатељству, као и на поштовању територијалног интегритета и немешања у унутрашње политичке ствари друге државе, сагласни… »
Угљанин: Пацолијевим доласком хоћемо да чујемо другу страну
Нови магазин 19.07.2018
Председник Бошњачког националног вијећа (БНВ) Сулејман Угљанин рекао је данас да је министра иностраних послова Косова Беџета Пацолија позвао да посети Нови Пазар да би јавност чула шта каже друга страна. Он је новинарима у… »
Дачић: Суринам била иницијална каписла да друге земље повуку признање Косова
Данас 19.07.2018
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић данас је после састанка са министарком спољних послова Суринама Илдиз Дебором Полак-Беил изјавио да је та земље била иницијална каписла која је утицала на друге државе да повуку… »
Дачић о Пацолију: Да је правде прошао би као Ђурић, али ми смо цивилизована држава
Блиц 19.07.2018
Врло је занимљиво како се Угљанин, очигледно према финансијским потребама, окреће ка Београду или Приштини. Док је био у Влади Србије ништа му није сметало и био је задовољан. Чим је изгубио место у власти и постао је… »
Дачић: Нема писане одлуке Египта о признању Косова
Вечерње новости 19.07.2018
Министар спољних послова Ивица Дачић каже да у случају признања Косова које је учинио Египат није све баш јасно, с обзиром да не постоји писани траг. Министар спољних послова Ивица Дачић каже да у случају признања Косова које… »
Медији у Србији: Угљанин позвао Пацоллија и признао Косово
Ал Јазеера 19.07.2018
Медији у Србији оцијенили су позив који је Сулејман Угљанин упутио косовском шефу дипломатије као признање Косова. "Сулејман Угљанин признао Косово, зове Пацолија у Нови Пазар", један је од наслова србијанских електронских… »
Михајловић: Подстиче се мржња и према Албанцима и према Србима
Данас 18.07.2018
Није решење у статусу Косова, већ у приближавању два народа, а то нико не ради, изјавио је данас новинар Миливоје Михајловић у емисији Дан уживо на Телевизији Н1. „Подстиче се мржња и према Албанцима и према Србима. На косову… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро