Povezane vesti
Miljko Živojinović posle oslobađanja: Živog su me terali u grob!
Vesti online 19.07.2018
Miljko Živojinović, advokat i sin proslavljenog glumca Velimira Bate Živojinovića, pravosnažno je oslobođen optužbi u slučaju takozvane "stečajne mafije" i tim povodom se obratio "Vestima". Njegovo reagovanje prenosimo u celini: - Imao sam dve vrste… »
Sin pokojnog Bate Živojinovića Miljko oglasio se iz Pariza: Uzeli su mi najlepše godine, ali sam verovao da će pravda…
Kurir 19.07.2018
BEOGRAD/PARIZ - Miljko Živojinović kaže da je "na izlasku iz pakla" nakon što je prošle sedmice posle 12 godina sudskog procesa pravosnažno oslobođen optužbi za zloupotrebe u privredi u okviru takozvane stečajne mafije, navodeći da je opstao… »
Vesti dana »

Napeto u SO Zaječar: Muškarci sa fantomkama ušli u zgradu koju obezbeđuje kordon žandarmerije
NIN pre 52 minutajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 5 satijoš 8 povezanih

Šapić: Saobraćaj na Trgu republike, Terazijama i Vasinoj ulici biće pušten do 1. septembra
Nova ekonomija pre 47 minutajoš 22 povezane

Čubrilo otkrio kada se vraćaju letnje vrućine: Do ovog datuma biće suvo i toplo, a onda drastična promena
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih

Zelenski: Sankcije protiv Rusije mogu biti efikasne ako budu dovoljno snažne
NIN pre 3 satajoš 20 povezanih