Povezane vesti
Dačić: Neophodno očuvati UNMIK
Beta 19.07.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je danas u razgovoru sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za politička pitanja Miroslavom Jenčom rekao da je neophodno očuvati dinamiku i format sednica Saveta bezbednosti o radu UNMIK kao i samu misiju… »
Dačić i Jenča: Očuvati mir i stabilnost u regionu
Blic 19.07.2018
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za politička pitanja Miroslavom Jenčom, a razmenjena su mišljenja o aktuelnim političkim dešavanjima u regionu, te u tom smislu… »
Dačić: Očuvati UNMIK kao garanta neutralnosti
N1 Info 19.07.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je u razgovoru sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za politička pitanja Miroslavom Jenčom rekao da je neophodno očuvati dinamiku i format sednica Saveta bezbednosti o radu UNMIK-a, kao i samu misiju kao… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Svet na ivici, Rusija ima plan za Iran: Dok Amerika vaga poteze, Putin povlači ključni potez
Večernje novosti pre 8 minutajoš 33 povezane
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 48 minutajoš 43 povezane