Povezane vesti
Vidi koga sam srela na plaži! (foto)
Mondo 19.07.2018
Bekame, ptičica! Dejvid i Viktorija Bekam borave na crnogorskom primorju, gde uživaju sa decom u luksuznim apartmanima (što ih košta 7.000 evra za dan), ali i na plažama. Koliko su tačne priče da je "Bekam faca" pokazale su i današnje slike s plaže, na… »
Bekamovi - uskoro komšije?
Mondo 19.07.2018
Poznati par letuje u Crnoj Gori i "merka" nekretninu, prenosi domaća štampa. Dejvid i Viktorija Bekam borave na crnogorskom primorju, gde uživaju sa decom u luksuznim apartmanima što ih košta 7.000 evra za dan. Par je navodno oduševljen Crnom Gorom, pa… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljivi za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Danas pre 54 minutajoš 9 povezanih

Pogledajte kako oblaci jure prema Srbiji: Ovi delovi biće prvi na udaru kiše, evo kada i ostali
Telegraf pre 4 satijoš 14 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima:"Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo"
N1 Info pre 5 satijoš 3 povezane

Konačno, na slobodi: Dinić, Jovović i Dimić za Mašinu o mesecima provedenim u kućnom pritvoru
Mašina pre 4 satijoš 4 povezane

Partizan sa Vukotićem protiv TSC-a, Blagojević: "Momci ne žele revanšizam, ali ja imam lični motiv"
Sportske.net pre 54 minutajoš 30 povezanih