Повезане вести
Решење је увек било у мени
Политика 20.07.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић у отвореном писму јавности изјавио је да је у тешким тренуцима сумњао да ће се једног дана вратити на ниво који жели, али да је великим повратком и освајањем титуле на Вимблдону доживео… »
Новаково писмо: Сумњао сам, иако је један део мене веровао...
Спортски журнал 20.07.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић у отвореном писму јавности изјавио је да је у тешким тренуцима сумњао да ће се једног дана вратити на ниво који жели, али да је великим повратком и освајањем титуле на Вимблдону доживео… »
Новак се отвореним писмом обратио јавности: ''Срећом, имао сам помоћ божанских сила...''
Спортске.нет 20.07.2018
Четири дана после титуле на Вимблдону, најбољи српски тенисер огласио се на Инстаграму отвореним писмом јавности. После тешког периода због повреде, а који је сада иза њега, Новак Ђоковић је заблистао пуним сјајем на Вимблдону… »
Новак отворено: Нисам био стрпљив, нисам слушао тело..
Н1 Инфо 20.07.2018
Новак Ђоковић се огласио након освајања Вимблдона отвореним писмом које је објавио на друштвеним мрежама. Пишем ово писмо између мењања пелена и читања књиге о диносаурусима. Желим да поделим са свима вама како сам се осећао… »
Видео Ђоковић се огласио емотивним писмом: Од грешака и сумњи у себе до најлепшег тренутка у каријери!
Вечерње новости 19.07.2018
Маштао сам да једног дана освојим гренд слем трофеј пред својом децом и пресрећан сам што сам то доживео на Вимблдону – објашњава Новак и присећа се свега кроз шта је прошао на том путу. Подигао је Новак Ђоковић пехар на… »
Вести дана »

Шта значе америчке санкције руској нафти и кога би могле да погоде
BBC News пре 16 минутајош 71 повезана

Невреме стиже у Србију, спремите се! Ови делови наше земље биће први на удару обилних пљускова, следи и ово
Телеграф пре 1 сатјош 23 повезане

Брага воли српске фудбалере: Тројица звездаша у „каменолому“
Спорт клуб пре 9 минутајош 26 повезаних

Ове недеље нова измена Уредбе о ограничавању маржи због притисака трговаца, неће бити масовног затварања ланаца
РТВ пре 26 минутајош 13 повезаних