Povezane vesti

Dva tropska dana pa pljuskovi

Dva tropska dana pa pljuskovi

Radio 021 20.07.2018
U subotu sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 31°C. U nedelju sunčano i tropski toplo. Posle podne u severozapadnim, a krajem dana, tokom večeri i noći i u ostalim predelima naoblačenje… »
Sutra pretežno sunčano i nešto toplije u Srbiji

Sutra pretežno sunčano i nešto toplije u Srbiji

Novi magazin 20.07.2018
U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije dok se krajem dana i tokom noći na severu uz lokalni razvoj oblačnosti predviđa ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti… »
Toplije, oprez u saobraćaju zbog moguće pospanosti

Toplije, oprez u saobraćaju zbog moguće pospanosti

Dnevnik 20.07.2018
NOVI SAD: Sunčano i toplije uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17, a maksimalna 29 stepeni. VOJVODINA: Duži sunčani periodi i toplije uz razvoj oblaka sa retkom pojavom kiše na… »
Promenljivo oblačno, ali toplo

Promenljivo oblačno, ali toplo

Glas Zapadne Srbije 20.07.2018
U Srbiji će danas na zapadu i severozapadu biti pretežno sunčano. U ostalim krajevima promenljivo oblačno, uz moguću kratkotrajnu kišu ili pljuskove na istoku i severoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će biti slab i… »
Promenljivo i toplo vreme, temperatura do 29 stepeni

Promenljivo i toplo vreme, temperatura do 29 stepeni

N1 Info 20.07.2018
U Srbiji će na zapadu i severozapadu biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, uz moguću kratkotrajnu kišu ili pljuskove na istoku i severoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će biti slab i umeren… »

Vesti dana »

Sinančević: "Nije bio moj dan!"

Sinančević: "Nije bio moj dan!"

Sportske.net pre 17 minutajoš 20 povezanih
Danas sunčano i toplo

Danas sunčano i toplo

Radio 021 pre 3 satajoš 11 povezanih
Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Politika pre 48 minutajoš 31 povezana
Urušavanje demokratije u svetu: Kako stoji Srbija?

Urušavanje demokratije u svetu: Kako stoji Srbija?

Vreme pre 7 minutajoš 2 povezane
Ponoš: Vučić je politički mrtvac

Ponoš: Vučić je politički mrtvac

Danas pre 1 satjoš 4 povezane