Повезане вести

"Вучићево размишљање далеко од реалности"

"Вучићево размишљање далеко од реалности"

Вести онлине 20.07.2018
Косовски председник Хашим Тачи изјавио је да у Бриселу није било лако разговарати са председником Србије Александром Вуцицем и оцењује да је Вучићево размишљање о Косову "далеко од реалности". - Јучерашњи састанак је био… »
Тачи змија: Рекао сам Вучићу, Срби су силовали више од 20 000 жена и побили 15 000 цивила

Тачи змија: Рекао сам Вучићу, Срби су силовали више од 20 000 жена и побили 15 000 цивила

Правда 20.07.2018
Стене и планине се морају померити за потпуно помирење са Србијом, описао је пут дијалога са Београдом тзв- косовски председник Хашим Тачи у синоћном разговору са директором Кљан Косова, Батоном Хаџиуом. „Не мислим да Косово и… »
Тачи: За помирење са Србијом морају се померити стене и планине

Тачи: За помирење са Србијом морају се померити стене и планине

Данас 20.07.2018
Стене и планине се морају померити за потпуно помирење са Србијом, описао је пут дијалога са Београдом косовски председник Хашим Тачи у синоћном разговору са директором Кљан Косова, Батоном Хаџиуом. „Не мислим да Косово и… »
Тачи: Тешко до потпуног помирења са Београдом

Тачи: Тешко до потпуног помирења са Београдом

Н1 Инфо 20.07.2018
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је да је тешко постићи потпуно помирење са Београдом, због злочина које је Србија починила на Косову, али да је неопходно радити на помирењу, наводе приштински медији. "Косово и Србија не… »

Вести дана »