Vulin zahvalio ministarki Surinama

Vulin zahvalio ministarki Surinama

B92 petak, 20. jul 2018.
B92: Vulin zahvalio ministarki Surinama
Beograd -- Ministar Aleksandar Vulin zahvalio je ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak Beil na ličnom doprinosu odluci da njena zemlja povuče priznanje Kosova.
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, Vulin je izrazio uverenje da će posle posete ministarke Polak Beil Surinam zadržati principijelni stav i u narednom periodu. On je iskazao zadovoljstvo ponovim susretom sa... »

Maja Gojković zahvalila Surinamu na povlačenju priznanja Kosova

Danas petak, 20. jul 2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas je ministarki spoljnih poslova Surinama zahvalila na odluci o povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas je ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak-Beil zahvalila na odluci o povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova, kao i na tome što Surinam nije podržao ulazak Kosova u... »

Vučić zahvalan Republici Surinam zbog odluke da povuče priznanje Kosova

Danas petak, 20. jul 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministarku spoljnih poslova Republike Surinam Ildiz Polak-Beil i uručio joj pismo za predsednika Desirea Botersa, u kojem ga poziva u zvaničnu posetu našoj zemlji.
Kako se navodi u saopštenju, ministarka Polak-Beil prenela je pozdrave predsednika Botersa i rekla da očekuje da njegova zvanična poseta Srbiji bude realizovana do kraja godine. Predsednik Vučić je zahvalio ministarki Polak-Beil... »

Vučić: Australijske kompanije zainteresovane za Srbiju

Nova ekonomija petak, 20. jul 2018.
Predsednik Aleksandar Vučić istakao je da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji. Pa je, dodao je, vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji. On je to rekao u razgovoru sa ambasadorkom Australije... »

Ambasadorka Fini u oproštajnoj poseti kod Vučića: Australijske kompanije zainteresovane za ulaganje u Srbiju

Kurir petak, 20. jul 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji u različitim oblastima, pa je vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji. On je to rekao u razgovoru sa... »

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog KiM, poziv predsedniku; Interesovanje australijskih kompanija za Srbiju

Večernje novosti petak, 20. jul 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak-Beil na odluci te zemlje da povuče proiznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak-Beil na odluci te zemlje da povuče proiznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i uručio joj pismo za predsednika... »

Vučić: Uočljivo da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti

Danas petak, 20. jul 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadorku Australije Džuliju Fini, zahvalivši joj na izuzetnom angažovanju na unapređenju odnosa dveju zemalja.
Kako se navodi u saopštenju, Vučić je istakao da je uočljivo da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji u različitim oblastima, pa je vidljivo i interesovanje... »

Vučić primio ambasadorku Australije u oproštajnu posetu

RTS petak, 20. jul 2018.
RTS: Vučić primio ambasadorku Australije u oproštajnu posetu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji u različitim oblastima, pa je vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji.
Aleksandar Vučić je to rekao u razgovoru sa ambasadorkom Australije Džulijom Fini koju je primio u oproštajnu posetu i tom prilikom joj zahvalio na izuzetnom angažovanju na unapređenju odnosa dveju zemalja, saopštila je Služba za... »

Vučić: Interesovanje australijskih kompanija za Srbiju

RTV petak, 20. jul 2018.
RTV: Vučić: Interesovanje australijskih kompanija za Srbiju
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji u različitim oblastima, pa je vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji.
On je to rekao u razgovoru sa ambasadorkom Australije Džulijom Fini koju je primio u oproštajnu posetu i tom prilikom joj zahvalio na izuzetnom angažovanju na unapređenju odnosa dveju zemalja, saopštila je Služba za saradnju sa... »

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog KiM, poziv predsedniku da poseti Srbiju

Blic petak, 20. jul 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak-Beil na odluci te zemlje da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i uručio joj pismo za predsednika Desirea Botersa, u kojem ga poziva u zvaničnu posetu našoj zemlji.... »

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog KiM, poziv predsedniku

Dnevnik petak, 20. jul 2018.
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak-Beil na odluci te zemlje da povuče proiznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i uručio joj pismo za predsednika Desirea Botersa, u kojem ga poziva u zvaničnu posetu našoj zemlji.
Ministarka Polak-Beil prenela je pozdrave predsednika Botersa i rekla da očekuje da njegova zvanična poseta Srbiji bude realizovana do kraja godine, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.Vučić je rekao da Srbija... »

Vučić: Interesovanje australijskih kompanija za Srbiju

B92 petak, 20. jul 2018.
B92: Vučić: Interesovanje australijskih kompanija za Srbiju
Predsednik Aleksandar Vučić istakao je da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji.
Pa je, dodao je, vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji. On je to rekao u razgovoru sa ambasadorkom Australije Džulijom Fini koju je primio u oproštajnu posetu i tom prilikom joj... »

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog Kosmeta, poziv predsedniku

RTV petak, 20. jul 2018.
RTV: Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog Kosmeta, poziv predsedniku
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak-Beil na odluci te zemlje da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i uručio joj pismo za predsednika Desirea Botersa, u kojem ga poziva u zvaničnu posetu našoj zemlji.
Ministarka Polak-Beil prenela je pozdrave predsednika Botersa i rekla da očekuje da njegova zvanična poseta Srbiji bude realizovana do kraja godine, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika. Vučić je rekao da... »

"Hvala Surinamu, poziv predsedniku da dođe u Srbiju"

B92 petak, 20. jul 2018.
B92: "Hvala Surinamu, poziv predsedniku da dođe u Srbiju"
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak-Beil na odluci te zemlje da povuče proiznanje Kosova.
Vučić je ujedno ministarki Polak Beil uručio pismo za predsednika Desirea Botersa, u kojem ga poziva u zvaničnu posetu našoj zemlji. Ministarka Polak-Beil prenela je pozdrave predsednika Botersa i rekla da očekuje da njegova... »

Vučić pozvao predsednika Surinama u posetu: Hvala vam što ste povukli priznanje nezavisnosti Kosova i Metohije

Kurir petak, 20. jul 2018.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak-Beil na odluci te zemlje da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i uručio joj pismo za predsednika Desirea Botersa, u kojem ga poziva u zvaničnu posetu našoj... »

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog KiM, poziv predsedniku

Politika petak, 20. jul 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ministarki spoljnih poslova Surinama Ildiz Polak-Beil na odluci te zemlje da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i uručio joj pismo za predsednika Desirea Botersa, u kojem ga poziva u zvaničnu posetu našoj zemlji.... »

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog povlačenja priznanja Kosova

RTS petak, 20. jul 2018.
RTS: Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog povlačenja priznanja Kosova
Predsednik Aleksandar Vučić primio je ministarku spoljnih poslova Republike Surinam Ildiz Polak Bejl i uručio joj pismo za predsednika te zemlje Desirea Botersa u kojem ga poziva u zvaničnu posetu Srbiji. Vučić je zahvalio ministarki na odluci Surinama da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.
Ministarka Ildiz Polak Bejl je prenela pozdrave predsednika Botersa i rekla da očekuje da njegova zvanična poseta Srbiji bude realizovana do kraja godine. Vučić je zahvalio ministarki Polak Bejl na odluci Surinama da povuče... »

Putin: Srbija strateški partner, poštujemo kurs ka EU

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Britanska premijerka izgubila u bici za Bregzit

Danas  pre 6 sati  još 2 povezane

Vulin: Dosledni u vojnoj neutralnosti

Danas  pre 4 sata  još 4 povezane

Vremeplov: Umro Jovan Cvijić

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.