Повезане вести
Пацоли у Пазар стиже као Швајцарац?!
Вечерње новости 20.07.2018
У Бошњачком националном већу готово сигурни да ће им доћи гост из Приштине. Спекулише се да ће Пацоли стићи не као министар лажне државе већ у приватну посету, и то са швајцарским пасошем, чији је држављанин. У БОШЊАЧКОМ… »
Приватна посета: Пацоли сутра ипак у Новом Пазару?
Курир 20.07.2018
Беџет Пацоли ће сутра највероватније боравити у Новом Пазару, али у приватној посети и у својству обичног грађанина, сазнаје Тањуг. Пацолија је, иначе, БНВ Сулејмана Угљанина позвало у посету у својству министра спољних… »
Пацоли: Ако нема сигурног путовања нећу ићи у Нови Пазар
Н1 Инфо 20.07.2018
Министар спољниох послова Косова Беџет Пацоли поновио је да ако нема сигурног путовања он неће ићи у Нови Пазар на састанке на које га је позвало Бошњачко национално веће (БНВ). Он је рекао да ако сигурног путовања нема неће… »
Пацоли долази у Нови Пазар: Ипак, осујећен му је план за дипломатску посету!
Србија данас 20.07.2018
У Србију ће ући у својству грађанина. Беџет Пацоли ће сутра највероватније боравити у Новом Пазару, али у приватној посети и у својству обичног грађанина. Пацолија је, иначе, Бошњачко национално вијеће Сулејмана Угљанина… »
Пацоли ипак не долази у Нови Пазар
Данас 20.07.2018
Министар спољних послова Косова Бехџет Пацоли изјавио је да је Брисел извршио притисак како би га одвратио од посете Новом Пазару, наводе данас приштински медији. Не планирам да путујем у Србију без дозволе Београда, рекао је… »
Ружић: Угљанин позивом Пацолију изашао из законских оквира
Правда 20.07.2018
Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић каже да позив председника Бошњачког националног већа Сулејмана Угљанина Беџету Пацолију да у функцији "министра спољних послова Републике Косово" посети Нови Пазар и… »
Пацоли позван као и Стјепан Месић
Данас 20.07.2018
Реаговања у Београду и у Новом Пазару на позив БНВ косовском министру спољних послова Тешко је, јуче, било у Новом Пазару било какав коментар о позиву које је Бошњачко национално веће (БНВ), пре три дана, упутило заменику… »
Стефановић: Јавља ми се, Пацоли неће доћи
Данас 20.07.2018
Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да му се чини да до посете министра спољних послова Косова Беџета Пацолија Новом Пазару и другим градовима на Санџаку неће доћи. Јавља ми се да до тога… »
Дачић: Пацоли може у приватну посету
Данас 19.07.2018
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић данас је, поводом најава да ће министар спољних послова Косова боравити у Санџаку, изјавио да Сулејман Угљанин може да позива госте у приватне посете, али не и министре непостојеће… »
Вести дана »
САД упозоравају: Санкције за бродаре који плаћају Ирану пролаз кроз Ормуски мореуз
Радио 021 пре 27 минутајош 27 повезаних
Рајаковић: Назовите ме лудим, али знао сам да ће се ово догодити
Спорт клуб пре 37 минутајош 38 повезаних
Прогноза за недељу, 3. мај: Након хладног јутра сунчано и топлије време
Бета пре 32 минутајош 21 повезана
Николајев, Харков и Измаил на удару руских дронова; Москва упозорава НАТО: Одустаните од пораза Русије или нема мира
РТС пре 22 минутајош 16 повезаних