Povezane vesti

Luka Lazukić na glavnom pretresu optužio bivšu ženu da hoće da mu smesti: Nataša je sve organizovala da mene okrivi!

Luka Lazukić na glavnom pretresu optužio bivšu ženu da hoće da mu smesti: Nataša je sve organizovala da mene okrivi!

Telegraf 20.07.2018
Biznismen je pred sudijom rekonstruisao dan kada se desio incident u pevačicinom stanu na Dedinju. Tačno u podne u Prvom osnovnom sudu počeo je glavni pretres Luki Lazukiću, u slučaju sa porodičnim nasiljem. Biznismen je na sud stigao neraspoložen… »
Završen glavni pretres, Luka Lazukić odbio da odgovori na pitanja Natašinih advokata (video) (foto)

Završen glavni pretres, Luka Lazukić odbio da odgovori na pitanja Natašinih advokata (video) (foto)

Telegraf 20.07.2018
Više od dva i po sata Lazukić je odgovarao na pitanja u Prvom osnovnom sudu. Luka Lazukić na glavnom pretresu optužio bivšu ženu da hoće da mu smesti: Nataša je sve organizovala da mene okrivi! Luka Lazukić napustio je Prvi osnovni sud posle… »
Luka Lazukić stigao na glavni pretres vidno neraspoložen i nervozan (foto) (video)

Luka Lazukić stigao na glavni pretres vidno neraspoložen i nervozan (foto) (video)

Telegraf 20.07.2018
Njemu će danas u Prvom osnovnom sudu početi glavni pretres u slučaju u kojem je optužen za porodično nasilje. U Prvom osnovnom sudu u Beogradu u 12 časova počeo je glavni pretres Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje… »
Nastavak suđenja Luki Lazukiću! Nataša neće prisustvovati ročištu, a evo gde će se pojaviti večeras!

Nastavak suđenja Luki Lazukiću! Nataša neće prisustvovati ročištu, a evo gde će se pojaviti večeras!

Telegraf 20.07.2018
Luka će danas dati izjavu za nasilje u porodici. Danas će u Prvom osnovnom tužilaštvu biti nastavljeno suđenje Luki Lazukiću kojeg je supruga Nataša Bekvalac prijavila za nasilje u porodici, dok će Nataša večeras nastupiti na jednom beogradskom… »

Vesti dana »