Повезане вести

Завршен главни претрес, Лука Лазукић одбио да одговори на питања Наташиних адвоката (видео) (фото)

Завршен главни претрес, Лука Лазукић одбио да одговори на питања Наташиних адвоката (видео) (фото)

Телеграф 20.07.2018
Више од два и по сата Лазукић је одговарао на питања у Првом основном суду. Лука Лазукић на главном претресу оптужио бившу жену да хоће да му смести: Наташа је све организовала да мене окриви! Лука Лазукић напустио је Први… »
Лука Лазукић на главном претресу оптужио бившу жену да хоће да му смести: Наташа је све организовала да мене окриви!

Лука Лазукић на главном претресу оптужио бившу жену да хоће да му смести: Наташа је све организовала да мене окриви!

Телеграф 20.07.2018
Бизнисмен је пред судијом реконструисао дан када се десио инцидент у певачицином стану на Дедињу. Тачно у подне у Првом основном суду почео је главни претрес Луки Лазукићу, у случају са породичним насиљем. Бизнисмен је на суд… »
Лука Лазукић стигао на главни претрес видно нерасположен и нервозан (фото) (видео)

Лука Лазукић стигао на главни претрес видно нерасположен и нервозан (фото) (видео)

Телеграф 20.07.2018
Њему ће данас у Првом основном суду почети главни претрес у случају у којем је оптужен за породично насиље. У Првом основном суду у Београду у 12 часова почео је главни претрес Луки Лазукићу, поводом оптужби да је извршио… »
Наставак суђења Луки Лазукићу! Наташа неће присуствовати рочишту, а ево где ће се појавити вечерас!

Наставак суђења Луки Лазукићу! Наташа неће присуствовати рочишту, а ево где ће се појавити вечерас!

Телеграф 20.07.2018
Лука ће данас дати изјаву за насиље у породици. Данас ће у Првом основном тужилаштву бити настављено суђење Луки Лазукићу којег је супруга Наташа Беквалац пријавила за насиље у породици, док ће Наташа вечерас наступити на… »

Вести дана »