Povezane vesti
Završen glavni pretres, Luka Lazukić odbio da odgovori na pitanja Natašinih advokata (video) (foto)
Telegraf 20.07.2018
Više od dva i po sata Lazukić je odgovarao na pitanja u Prvom osnovnom sudu. Luka Lazukić na glavnom pretresu optužio bivšu ženu da hoće da mu smesti: Nataša je sve organizovala da mene okrivi! Luka Lazukić napustio je Prvi osnovni sud posle skoro tri… »
Luka Lazukić na glavnom pretresu optužio bivšu ženu da hoće da mu smesti: Nataša je sve organizovala da mene okrivi!
Telegraf 20.07.2018
Biznismen je pred sudijom rekonstruisao dan kada se desio incident u pevačicinom stanu na Dedinju. Tačno u podne u Prvom osnovnom sudu počeo je glavni pretres Luki Lazukiću, u slučaju sa porodičnim nasiljem. Biznismen je na sud stigao neraspoložen, a… »
Luka Lazukić stigao na glavni pretres vidno neraspoložen i nervozan (foto) (video)
Telegraf 20.07.2018
Njemu će danas u Prvom osnovnom sudu početi glavni pretres u slučaju u kojem je optužen za porodično nasilje. U Prvom osnovnom sudu u Beogradu u 12 časova počeo je glavni pretres Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom… »
Nastavak suđenja Luki Lazukiću! Nataša neće prisustvovati ročištu, a evo gde će se pojaviti večeras!
Telegraf 20.07.2018
Luka će danas dati izjavu za nasilje u porodici. Danas će u Prvom osnovnom tužilaštvu biti nastavljeno suđenje Luki Lazukiću kojeg je supruga Nataša Bekvalac prijavila za nasilje u porodici, dok će Nataša večeras nastupiti na jednom beogradskom splavu… »
Vesti dana »

Ognjen Ravić osvojio četvrto mesto: Ispao u finalu Farme 8: "Čeka me Elena", na imanju su ostala još samo njih trojica (foto)
Blic pre 42 minutajoš 4 povezane

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sekao se nožem i ubadao u vrat, pa sve snimio za društvene mreže: Užas na Čukarici: Muškarac u zadnji čas primljen u bolnicu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Amss uputio apel vozačima: Zbog radova sve više deonica puteva sa izmenama u saobraćaju!
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana