Повезане вести
Мамић критиковао Хрвате: Нико ме не спомиње, а направио сам милионере од њих!
Вечерње новости 21.07.2018
Ваљда и ја имам неке заслуге у успеху репрезентације. Па ја сам децу попут Модрића, Ловрена, Ковачића и Ћорлуке довео као избеглице из БиХ - прича Здравко. БИВШИ челник загребачког Динама, Здравко Мамић, критиковао је… »
Мамић о Модрићу, Ловрену, Ковачићу: Од избеглица сам направио милионере, а они...
Вести онлине 21.07.2018
Здравко Мамић, свакако најконтроверзнији хрватског фудбала, киван је јер нико није нашао за сходно да га спомене као једног од људи заслужних за велики успех репрезентације Хрватске. Осовину националног тима 'Ватрених' чине… »
Здравко Мамић: Хрвати, а где сам ту ја?
Мондо 21.07.2018
"Сви некоме захваљују. Мене нико не спомиње", рекао Здравко Мамић, један од најзаслужнијих за успех Хрватске на Мундијалу. "Шеф" загребачког Динама, а по многима и први човек хрвстаког фудбала, Здравко Мамић, налази се у Босни… »
Здравко Мамић: Где сам ту ја, Модрића, Ћорлуку и Ловрена сам ја довео као избеглице из бих!
Хот спорт 21.07.2018
‘Алфа и омега’ хрватског фудбала Здравко Мамић јавио се из Међугорја са питањем где су његове заслуге у освајању сребрне медаље на Светском првенству у фудбалу. Први човек загребачког Динама, који се налази у бекству како би… »
Мамић поново блиста: Оз избеглица сам направио милионере, сад не смеју да ме помену
Моззарт спорт 21.07.2018
„Ваљда и ја имам заслуге за успех хрватског фудбала“, додао је контроверзни Мамић. Најмоћнији човек хрватског фудбала Здравко Мамић огорчен је што га ниједан репрезентативац није поменуо, да му се захвали, после освајања другог… »
Вести дана »

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 6 сатијош 3 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

Буданов: Руси не могу да освоје Доњецк до краја године; Москва: Заузели смо још једно насеље у том региону
РТС пре 10 минутајош 1 повезана