Brnabić zatvara Njujoršku berzu

Velika privilegija za premijerku Srbije: Brnabićeva danas udarcem u zvono zatvara Njujoršku berzu

Kurir nedelja, 22. jul 2018.
Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić imaće danas privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu. Nakon toga Brnabićeva će se sastati sa Stejsi Kaningham, predsednicom Njujorške berze, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima. Kaningham je u maju... »

Brnabić u ponedeljak zatvara Njujoršku berzu

Večernje novosti nedelja, 22. jul 2018.
Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu
Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu. Nakon toga Brnabićeva će se sastati sa Stejsi Kaningham, predsednicom Njujorške berze, saopštila... »

Brnabić zatvara Njujoršku berzu

N1 Info nedelja, 22. jul 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu, saopšteno je iz njenog kabineta, uz najavu da će se posle toga Brnabić sastati sa predsednicom Njujorške berze Stejsi Kaningham.
Kaningham je u maju ove godine postavljena na čelo kao prva žena predsednica Njujorške berze, još od njenog osnivanja pre 226 godina. Na Njujorškoj berzi se svakog dana, od kraja 19. veka, označavaju početak i kraj rada berze, a... »

Brnabić sutra zatvara Njujoršku berzu

Vesti online nedelja, 22. jul 2018.
Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu.
Nakon toga Brnabićeva će se sastati sa Stejsi Kaningham, predsednicom Njujorške berze (New York Stock Exćange), saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima. Kaningham je u maju ove godine, postavljena na čelo kao prva... »

Brnabić sutra zatvara Njujoršku berzu

Danas nedelja, 22. jul 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imaće sutra prvililegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu, saopšteno je iz njenog kabineta, uz najavu da će se posle toga Brnabić sastati sa predsednicom Njujorške berze Stejsi Kaningham.
Kaningham je u maju ove godine postavljena na čelo kao prva žena predsednica Njujorške berze, još od njenog osnivanja pre 226 godina. Na Njujorškoj berzi se svakog dana, od kraja 19. veka, označavaju početak i kraj rada berze, a... »

Premijerka Srbije zatvara Njujoršku berzu

B92 nedelja, 22. jul 2018.
B92: Premijerka Srbije zatvara Njujoršku berzu
Premijerka Srbije Ana Brnabić u ponedeljak će tradicionalnim udarcem u zvono zatvoriti Njujoršku berzu.
Nakon toga će se sastati sa predsednicom te berze Stejsi Kaningham, najavljeno iz njenog kabineta. "Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da tradicionalnim udarcem u zvono zatvori Njujoršku berzu", navodi... »

Ana Brnabić zatvara Njujoršku berzu

Nova ekonomija nedelja, 22. jul 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imaće sutra prvililegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu, saopšteno je iz njenog kabineta, uz najavu da će se posle toga Brnabić sastati sa predsednicom Njujorške berze Stejsi Kaningham. Kaningham je u maju ove godine postavljena na... »

Premijerka Srbije sutra zatvara Njujoršku berzu

Novi magazin nedelja, 22. jul 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić sutra će tradicionalnim udarcem u zvono zatvoriti Njujoršku berzu (New York Stock Exćange), a potom se sastati sa predsednicom te berze Stejsi Kaningham, najavljeno iz njenog kabineta.
"Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da tradicionalnim udarcem u zvono zatvori Njujoršku berzu", navodi se u saopštenju. Stejsi Kaningham je u maju ove godine postavljena na čelo Njujorške berze, kao prva... »

Brnabićeva sutra zatvara Njujoršku berzu

RTS nedelja, 22. jul 2018.
RTS: Brnabićeva sutra zatvara Njujoršku berzu
Tradicionalnim udarcem u zvono, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, zatvoriće sutra Njujoršku berzu.
Nakon toga Ana Brnabić će se sastati sa Stejsi Kaningham, predsednicom Njujorške berze (New York Stock Exchange), saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima. Kaninghamova je u maju ove godine, postavljena na čelo kao... »

Premijerka Srbije sutra zatvara Njujoršku berzu

Beta nedelja, 22. jul 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić sutra će tradicionalnim udarcem u zvono zatvoriti Njujoršku berzu (New York Stock Exchange), a potom se sastati sa predsednicom te berze Stejsi Kaningham, najavljeno iz njenog kabineta. "Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da tradicionalnim... »

Direktor Železnica podneo ostavku

Novi magazin  pre 42 minuta  još 11 povezanih

U rudniku Resavica poginuo rudar usled urušavanja uglja

Danas  pre 48 minuta  još 10 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.