Povezane vesti
"Delije", Cirbes ima moćnu poruku za vas!
Sportske.net 22.07.2018
Povratnik u crveno-beli tabor o mnogim temama koje su interesovale navijače Crvene zvezde. Vratio se Majk Cirbes u Crvenu zvezdu ovog leta i pokušaće da zajedno sa novim trenerom pomogne u stvaranju neke nove Zvezde koju očekuju i izazovi u Evrokupu… »
Cirbes: Znao sam da ću se jednog dana vratiti u Zvezdu
Večernje novosti 22.07.2018
Bio sam na odmoru kada su me pozvali i rekli da su crveno-beli zainteresovani. Čim sam to čuo nisam se dvoumio - priča nemački centar. Vratio se Maik Cirbes u Crvenu zvezdu. Posle dve godine će ponovo nositi dres crveno-belih. Nije krio zadovoljstvo zbog… »
‘Znao sam da će doći taj dan’: Cirbes prvi put o razlozima povratka u Crvenu zvezdu (foto)
Hot sport 22.07.2018
Zvezdina najveća košarkaška ‘bomba’ ovog leta je povratak nemačkog centra, ljubimca navijača, Maika Cirbesa. Nemac je dao prvi intervju od povratka na Mali Kalemegdan za košarkaški portal ‘Basketball Sphere’ i istakao da je uvek znao da će se jednom… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Besni diplomatski rat Moskve i rima: Đorđa Meloni oštro reagovala na odluku Rusije da predsednika Italije stavi na listu "rusofoba"!
Kurir pre 1 minutjoš 1 povezana

(Video) Spisak koji ledi krv: Objavljena imena 18.500 dece ubijene u Gazi: Umirala dok su se igrala ili spavala
Blic pre 56 minutajoš 1 povezana