Povezane vesti

Dimitrij je ubio ljubavnicu, pa pojeo njen mozak: Morali su da angažuju tim psihologa da otkriju njegov bolestan motiv za taj…

Dimitrij je ubio ljubavnicu, pa pojeo njen mozak: Morali su da angažuju tim psihologa da otkriju njegov bolestan motiv za taj…

Telegraf 22.07.2018
Govoreći policiji o ubistvu, rekao je: "Dopao mi se ukus njenog mozga. Odlučio sam da još jednom pokušam. Zatim sam odneo neku njenu krv u čašu" Dimitrij Lunčin (21) postao je opsednut kanibalizmom pošto je čitao o kanibalu iz Milvokija Džefriju Lajonelu… »
Dimitri (21) svojoj devojci (45) slomio lobanju, uzeo deo mozga, ispržio ga i pojeo: Toliko mu se svidelo da je uzeo nekoliko…

Dimitri (21) svojoj devojci (45) slomio lobanju, uzeo deo mozga, ispržio ga i pojeo: Toliko mu se svidelo da je uzeo nekoliko…

Telegraf 22.07.2018
Kanibal je tražio da se suđenje obavi iza zatvorenih vrata, ali sudija je to odbio. Dimitri Lunkin (21) ubio je svoju devojku Olgu Budunovu (45) u Rusiji tako što je 25 puta udario flašom vina o glavu, ali to nije sve. On joj je izvadio unutrašnje… »

Vesti dana »