Povezane vesti
Dimitrij je ubio ljubavnicu, pa pojeo njen mozak: Morali su da angažuju tim psihologa da otkriju njegov bolestan motiv za taj…
Telegraf 22.07.2018
Govoreći policiji o ubistvu, rekao je: "Dopao mi se ukus njenog mozga. Odlučio sam da još jednom pokušam. Zatim sam odneo neku njenu krv u čašu" Dimitrij Lunčin (21) postao je opsednut kanibalizmom pošto je čitao o kanibalu iz Milvokija Džefriju Lajonelu… »
Dimitri (21) svojoj devojci (45) slomio lobanju, uzeo deo mozga, ispržio ga i pojeo: Toliko mu se svidelo da je uzeo nekoliko…
Telegraf 22.07.2018
Kanibal je tražio da se suđenje obavi iza zatvorenih vrata, ali sudija je to odbio. Dimitri Lunkin (21) ubio je svoju devojku Olgu Budunovu (45) u Rusiji tako što je 25 puta udario flašom vina o glavu, ali to nije sve. On joj je izvadio unutrašnje… »
Vesti dana »

Gradonačelnik Beograda Šapić predstavio Nove tramvaje: Dobro došli na prezentaciju vizantijsko-nemanjićkih plavušana! Jedan već od sutra na šinama! (foto)
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
RTV pre 21 minutajoš 23 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 44 povezane

Neviđena euforija pred Oleksandriju - Partizan otvorio i severnu tribinu!
Sportske.net pre 26 minutajoš 32 povezane