Povezane vesti
Tadić: I od mene su tražili da prihvatim nezavisnost Kosova
Radio 021 22.07.2018
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da iznosi laži, kako bi opravdao svoju kosovsku politiku, koja sve vreme direktno vodi… »
Tadić: I od mene su veliki tražili da priznam nezavisnost i da zato optužim bivšu vlast
Novi magazin 22.07.2018
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu patološke laži i borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da Vučić iznosi laži kako bi opravdao svoju kosovsku politiku… »
Tadić: I od mene su tražili da prihvatim nezavisnost Kosova
N1 Info 22.07.2018
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu patološke laži i borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da Vučić iznosi laži kako bi opravdao svoju kosovsku politiku koja sve… »
Vesti dana »
Izrael napao Liban, Iran poručuje da razgovor sa Amerikom 'nema smisla'
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
Beta pre 48 minutajoš 42 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 12 satijoš 5 povezanih
(Video) Beograd na udaru linijske oluje! Strašni snimci iz prestonice: Munje paraju nebo, pljušti na sve strane - na snazi upozorenja
Kurir pre 1 satjoš 117 povezanih
Petoro Srba uhapšeno na KiM – Priština ih tereti za navodnu umešanost u slučaj Račak
RTS pre 3 satajoš 39 povezanih