Povezane vesti
Tadić: I od mene su tražili da prihvatim nezavisnost Kosova
Radio 021 22.07.2018
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da iznosi laži, kako bi opravdao svoju kosovsku politiku, koja sve vreme direktno vodi… »
Tadić: I od mene su veliki tražili da priznam nezavisnost i da zato optužim bivšu vlast
Novi magazin 22.07.2018
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu patološke laži i borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da Vučić iznosi laži kako bi opravdao svoju kosovsku politiku… »
Tadić: I od mene su tražili da prihvatim nezavisnost Kosova
N1 Info 22.07.2018
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu patološke laži i borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da Vučić iznosi laži kako bi opravdao svoju kosovsku politiku koja sve… »
Vesti dana »
„Glavni udar na Iran tek predstoji“: Tramp se uključio telefonom u program CNN i poslao zloslutnu poruku
Nedeljnik pre 31 minutajoš 31 povezana
Poljoprivrednici pojačali blokade, prevoznici ukidaju polaske - kakva je situacija na terenu?
Euronews pre 3 satajoš 18 povezanih
BLOG UŽIVO Zlatku Kokanoviću sud odredio pritvor od 30 dana, razlog "uznemirenje javnosti": Poljoprivrednici blokiraju puteve, 17 lokacija u blokadi od 24 sata
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Cena zlata porasla 14 odsto za mesec dana, više od 46 odsto za šest meseci
Danas pre 11 minutajoš 28 povezanih