Povezane vesti
Tadić: I od mene su tražili da prihvatim nezavisnost Kosova
Radio 021 22.07.2018
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da iznosi laži, kako bi opravdao svoju kosovsku politiku, koja sve vreme direktno… »
Tadić: I od mene su tražili da prihvatim nezavisnost Kosova
N1 Info 22.07.2018
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu patološke laži i borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da Vučić iznosi laži kako bi opravdao svoju kosovsku politiku… »
Tadić: I od mene su veliki tražili da priznam nezavisnost i da zato optužim bivšu vlast
Novi magazin 22.07.2018
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu patološke laži i borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da Vučić iznosi laži kako bi opravdao svoju kosovsku… »
Vesti dana »
Rhmz objavio najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi u skoro celoj Srbiji zbog 3 opasne pojave: Evo kada stiže otopljenje
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Vlada Srbije formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
Euronews pre 2 satajoš 9 povezanih
"Tu je medo vaš, ne mrda, neće ni da jede": Potresan prizor ispred kuće ubijenih mališana, njihov ljubimac još ih čeka
Mondo pre 3 satajoš 10 povezanih