Повезане вести

Озил се повукао из репрезентације Немачке

Радио 021 22.07.2018
Фудбалер Арсенала Месут Озил саопштио је данас да се повлачи из репрезентације Немачке. "Тешка срца и после много размишљања, одлучио сам да више нећу играти за репрезентацију Немачке, све док будем осећао расну мржњу и… »
Шок: Озил више неће да игра за Немачку

Шок: Озил више неће да игра за Немачку

Хот спорт 22.07.2018
Фудбалер Арсенала Месут Озил саопштио је данас да се повлачи из репрезентације Немачке. – Тешка срца и после много размишљања одлучио сам да више нећу играти за репрезентацију Немачке, све док будем осећао расну мржњу и… »
Озил се повукао из репрезентације због расизма!

Озил се повукао из репрезентације због расизма!

Мондо 22.07.2018
"Не поштују моје турске корене и себично ме користе у политичој пропаганди", написао је Озил у образложењу своје одлуке да се повуче. Није да је било неочекивано! Месут Озил саопштио је ове недеље да се повлачи из… »

Бета 22.07.2018
Фудбалер Арсенала Месут Озил саопштио је данас да се повлачи из репрезентације Немачке. "Тешка срца и после много размишљања одлучио сам да више нећу играти за репрезентацију Немачке, све док будем осећао расну мржњу и… »
Озил рекао збогом "Панцерима"!

Озил рекао збогом "Панцерима"!

Спортске.нет 22.07.2018
Фудбалер Арсенала се повукао из репрезентације Немачке. Месут Озил се данас обратио јавности по питању чувене фотографије са председником Турске Реџипом Ердоганом. Немачки медији су га строго осуђивали, а онда су "Панцери"… »
Озил: Неважно ми је ко је председник, важно ми је да је председник, имам два срца - немачко и турско

Озил: Неважно ми је ко је председник, важно ми је да је председник, имам два срца - немачко и турско

Вести онлине 22.07.2018
Немачки репрезентативац је у писму јавности изрекао шта га тишти због многобројних критика после сликања с председником Турске. Озил (29), једна од узданица енглеског премијерлигаша Арсенала, фотографисао се с Ердоганом (као и… »

Вести дана »